MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Rockwool i Kamgrad, a traži se i specijalist u marketingu

Portal MojPosao za tebe ovaj tjedan izdvaja aktualne pozicije i poslodavce. Prijavi se već danas za željeni posao
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

Sti Pro Solutions d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu je tvrtka koja se konstantno razvija i već dugi niz godina zapošljava kvalitetne građevinske i industrijske djelatnike poput skelara, cjevara, bravara, montera, zavarivača i izolatera u Hrvatskoj, Njemačkoj, Belgiji i Nizozemskoj. Zbog povećanja opsega posla raspisuju oglas za radno mjesto: Izolater. Mjesto rada su Nizozemska i Belgija. Poželjno je radno iskustvo od minimalno jedne godine, fleksibilnost i organizacija, volja za napretkom i timskim radom. Prednost imaju kandidati koji tečno govore engleski jezik. Nude vam visoka primanja uz mogućnost napretka, plaćen prijevoz i smještaj u potpunosti te hrvatsku prijavu u statusu izaslanog radnika. Rok za prijavu je do 26. studenog.

ROCKWOOL Adriatic d.o.o. dio je ROCKWOOL Grupe, vodećeg svjetskog proizvođača proizvoda i sustava na bazi kamene vune. Pridružite se timu na sljedećoj poziciji: Specijalist u marketingu. U potrazi su za profilom osobe koja ima visoku stručnu spremu iz područja marketinga, komunikacija ili društvenog područja, najmanje 1 godinu iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, komunikacijske vještine te spremnost na timski rad i orijentiranost prema kupcu. Više o samoj poziciji i radnim zadacima potražite na linku. Mjesto rada je Zagreb, a zadnji dan za prijavu je 22. studeni.

Reca d.o.o. su dio uspješne međunarodne grupacije okupljene oko matične tvrtke Kellner & Kunz AG s oko 1.000 zaposlenih opskrbljuju industriju, proizvodne subjekte kao i obrtnike vrhunskim proizvodima iz segmenta spojne tehnike, alata, kemijskih proizvoda te raznog autoservisnog potrošnog materijala. Proširuju tim u Hrvatskoj i traže za rad u Zagrebu zaposlenika na radnom mjestu: Prodajni savjetnik za male i srednje kupce iz područja građevinarstva i vezanih djelatnosti. Bili bi dio dinamičnog i uspješnog prodajnog tima u kojem bi nakon stručnog školovanja preuzeli dio kupaca poslovnog sektora na navedenom području te bili zaduženi za akviziciju novih kupaca. Rok do kojeg primaju zamolbe je 18. studeni.

KAMGRAD d.o.o. tvrtka je koja se strpljivo gradila i razvijala te se u 40 godina iskustva može pohvaliti s više od 400 objekata u izvođenju različitih vrsta i složenosti radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. Kamgrad danas zapošljava više od 700 zaposlenika svih obrazovnih struktura. Pozivaju Vas da se učinkovito razvijate na poziciji: Građevinski tehničar / Inženjer završnih radova. Nude vam poticajna primanja koja odgovaraju značaju radnog mjesta, kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj i iskustvo rada u renomiranoj kompaniji. Opis posla i uvjete pročitajte na linku, a prijavu na oglas pošaljite do 5. prosinca.

TOMMY d.o.o. jedan je od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj s prodajnom mrežom od 206 visoko standardiziranih prodavaonica te preko 3.500 radnika, što ih čini najvećom tvrtkom sa sjedištem na jadranskoj obali. Zbog daljnjeg unaprjeđenja poslovanja traže pouzdanog, visokomotiviranog i stručnog kandidata za sljedeće radno mjesto: Stručni suradnik za selekciju i razvoj. Nude motivirajuće i ugodno radno okruženje, mogućnost stalnog zaposlenja kao i mogućnost profesionalnog usavršavanja. Mjesto rada je Split, a prijave su moguće do 21. studenog.

Postani i ti dio LinkedIn zajednice MojPosao i svakodnevno budite informirani o najnovijim poslovima na tržištu rada te ostalim važnim informacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:51