MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Promo Logistika, Studenac, Dukat, Nestle Adriatic i Salvis

Promo Logistika je najkreativnija ekipa u Hrvatskoj za organizaciju proslava, evenata i konferencija
Ilustracija, Dukat tvornica
 Danijel Tuskan / CROPIX / Cropix

MojPosao, centralno mjesto tržišta rada, donosi ti sljedeće poslodavce i radne pozicije.

PROMO LOGISTIKA d.o.o. je najkreativnija ekipa u Hrvatskoj (a i šire) za organizaciju proslava, evenata i konferencija. Svojim klijentima nudi podršku u kompletnoj organizaciji i realizaciji evenata. U Promo logistici trude se dobro brinuti o klijentima i zaposlenicima pa zbog povećane količine posla u Zagrebu, traže više izvršitelja za posao: Event tehničar, Audio/video/light tehničar, Rental koordinator, Grafički/ CAD/ 3D dizajner i Voditelj logistike. Nude ti: stalni radni odnos s punim radnim vremenom (uz probni rok), redovita primanja, službeni mobitel i svu potrebnu opremu za rad te mogućnosti nagrađivanja za rezultate rada, usavršavanje i napredovanje. Prijave se zaprimaju do 26. rujna.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Trgovine se nalaze uglavnom na obali, otocima te Dalmatinskoj zagori. Tvrtka trenutno zapošljava više od 2.800 djelatnika. Svake godine se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske. Sada u svoj tim žele zaposliti osobu za rad u Omišu na poziciji: Koordinator obračuna plaća. Nude mogućnost za daljnji profesionalni razvoj, izravno i dinamično radno okruženje te radni odnos na neodređeno vrijeme uz probni rok od 4 mjeseca. Prijave su otvorene do 26. rujna.

DUKAT mliječna industrija d.d. vodeći je otkupljivač i prerađivač svježeg sirovog mlijeka proizvedenog na hrvatskim mliječnim farmama te vodeća robna marka mlijeka i mliječnih proizvoda u Hrvatskoj. Okosnicu Dukatovog poslovanja čine svježi, zdravi i nutritivno visokovrijedni mliječni proizvodi samo najbolje kvalitete, svakodnevno dostupni diljem Hrvatske. Predanost, jednostavnost i ambicioznost temeljne su vrijednosti tvrtke, čvrsto utkane u korporativnu kulturu i svakodnevni rad njihovih zaposlenika. Postanite dio uspješnog Dukatovog prodajnog tima – lidera u domaćoj mliječnoj industriji na poziciji: Voditelj prodaje. Posjedujete li visoku stručnu spremu (poželjno ekonomskog usmjerenja), minimalno 3 godine iskustva rada na istim ili sličnim poslovima, iskustvo unutar FMCG industrije (prednost) te napredne informatičke vještine (MS Office), prijavite se do 25. rujna za rad u Zagrebu.

Nestlé Adriatic d.o.o. je vodeća tvrtka za prehranu, zdravlje i dobrobit s ljudima koji imaju nagon za inovacijama, inspiracijom i stvaranjem. Traže dinamičnog i pragmatičnog timskog igrača s istinskim integritetom i željom za postizanjem uspjeha. Pozivaju te da se pridružiš njihovom timu u Splitu na poziciji: Medical delegate. Nude ti: osobni i profesionalni razvoj, privatno zdravstveno osiguranje, fleksibilnost u radu, rad u raznim timovima, zdrav stil života, događaje i timske aktivnosti tvrtke te moderno radno okruženje. Više detalja o oglasu pogledaj na linku i prijavi se do 27. rujna.

SALVIS PRODAJA d.o.o. je mlada i dinamična tvrtka koja rezidencijalnim i poslovnim korisnicima nudi inovativna rješenja za smanjenje potrošnje energenata. Radi širenja poslovanja traže više izvršitelja za sljedeće radno mjesto: Agent u pozivnom centru. Posjeduješ li najmanje srednju stručnu spremu, komunikativnost i vedar duh, želju za zaradom i napredovanjem, otvorenost promjenama, fleksibilnost, točnost i odgovornost te si osoba koja se snalazi u novonastalim situacijama – ne čekaj zadnji dan za prijavu, 23. rujan, nego se prijavi već danas.

Pogledajte i ostale aktualne poslove koje nudimo za tebe na MojPosao. Pozivamo te da nas zapratiš i na LinkedInu gdje svakodnevno možeš pronaći oglase za sebe, ali i aktualne vijesti i korisne savjete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:23