Kaufland
 Goran Mehkek / CROPIX
MojPosao

Tražite posao? Zapošljavaju Kaufland, Studenac, Takko Fashion, Plodine, Burger King...

Studenac zapošljava specijalista operativnog marketinga, a Kaufland traži voditelja poslovnice
Piše: Novac.hrObjavljeno: 05. ožujak 2020. 16:49

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Predanost zaposlenika ključ je njihova uspjeha na tržištu, zbog čega svim svojim zaposlenicima osiguravaju jasnoću u komunikaciji, pružaju povjerenje i omogućavaju razvoj. Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima javi se na oglase Radnica u prodaji (ž/m) i Voditeljica poslovnice (ž/m). Novim kolegicama i kolegama nude petodnevni radni tjedan, mogućnost profesionalnog rasta i usavršavanja te atraktivna primanja.

Samostalna si osoba, spremna na dinamičan rad? Aktivno koristiš grafičke programe Corel i Ilustrator? Posjeduješ iskustvo rada unutar projektnih timova? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto Specijalistica operativnog marketinga (ž/m) u tvrtki Studenac, maloprodajnom lancu s više od 400 marketa duž Jadranske obale, od Istre do Dubrovnika, uključujući i otoke. Uz vođenje projekata i projektnih timova, opis posla uključuje organiziranje vanjskog i unutarnjeg uređenja trgovina u skladu sa svjetskim trendovima te obilazak terena i kontrolu projekata. Rok za prijavu ističe 16. Ožujka.

Plodine, jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji koji svoju poziciju nastoji zadržati kontinuiranim ulaganjem – kako otvaranjem novih prodajnih centara, tako i konstantnom edukacijom zaposlenika – zapošljava na poziciji Skladišno-transportna radnica (ž/m). Novim kolegama nude stimulativna primanja u dinamičnom okruženju, zanimljive radne zadatke te mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis im pošalji do 10. ožujka.

Takko Fashion se od svog osnutka 1982. godine razvio u uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja. Nude aktualne trendove za moderne obitelji, a njihova moda je nosiva i bliska svakodnevici kupaca. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji Voditeljica (ž/m) i želja im je pronaći osobu koja profesionalno, otvoreno i angažirano doprinijeti uspjehu kompanije. Na oglas se mogu prijaviti kandidati s najmanje 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, s dobrim znanjem engleskog jezika te iskustvom u vođenju ljudi. Prijavi se najkasnije do 18. ožujka.

Kralj je odlučio otvoriti još radnih mjesta u svom kraljevstvu! Kraljevi restorani, nositelji franšize za Burger King Europe, zapošljavaju na poziciji Radnica u restoranu (ž/m) u Areni Centar u Zagrebu. Ako želiš postati dijelom tima koji dijeli strast „za najbolji okus“, u okviru kojeg ćeš dobiti mogućnost napredovanja i razvijanja unutar svjetski poznatog i renomiranog brenda, Burger King je mjesto za tebe! Svoj životopis im pošalji do 10. ožujka.

 

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Linker
04. studeni 2020 14:28