MojPosao

Tražite posao? Usprkos krizi ove kompanije u Hrvatskoj i dalje zapošljavaju

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Ilustracija
 Profimedia, Alamy

Procall d.o.o. je tvrtka koja ostvaruje kontinuiran i kvalitetan razvoj zahvaljujući profesionalnom pristupu svojih djelatnika. U ovim iznimno turbulentnim vremenima osigurali su stabilnost poslovanja i redovna primanja svim djelatnicima, radni proces prilagodili su okolnostima kako bi se osjećali sigurnima, a u skladu s preporukama zdravstvene struke. Ako si motivirana osoba, tražiš nove mogućnosti i izvrsno poznaješ njemački jezik, pridruži im se na poziciji: Stručni suradnik za zdravstveno osiguranje - njemačko govorno područje (m/ž).

J & Z Elektro und Datentechnik GmbH je tvrtka iz Frankfurta na Majni koja se bavi izvođenjem svih vrsta elektroinstalacija. Zbog povećanog opsega posla zapošljavaju na poziciji Električar/elektroinstalater (m/ž). Novom kolegi nude stručno usavršavanje i mogućnost napredovanja, ugovor na neodređeno s probnim rokom te pristup novim tehnologijama i alatima. Idealan kandidat posjeduje najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, ima srednju stručnu spremu elektrotehničkog smjera i odlično razumije elektro sheme i planove. Oglas ostaje aktivan do 4. lipnja.

U Manjguri posla ima uvijek, a u teškim vremenima još i više – i to pametnog, smislenog posla, kao stvorenog za iznimne, talentirane i posvećene ljude. I upravo zato, sad su u prilici zaposliti nove top ljude za top projekte - traže Savjetnika za odnose s javnošću (m/ž), koji će suvereno plivati uzburkanim morem, uz mentorstvo i podršku tima velikog iskustva i entuzijazma, za PR priče zbog kojih se voli ovaj posao. Ako si upravo ti osoba koju traže, javi im se do 26. svibnja.

Pet Network International je tržišni lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce u Hrvatskoj i regiji. Uslijed stalnog rasta, svoj tim upotpunjuju motiviranim ljudima spremnim na rad u dinamičnom okruženju, a sada su u potrazi za Voditeljem poslovnice (m/ž) u Splitu. Uz aktivan rad u trgovini, opis posla uključuje vođenje i organizaciju zaposlenika, delegiranje zadataka i primjenu prikladnih mjera radi ostvarenja ciljeva. Oglas ostaje aktivan do 28. svibnja.

Kad ste žedni - pijete vodu, a kada želite biti zadovoljni na poslu – radite u Jamnici, vodećoj kompaniji za proizvodnju, prodaju i distribuciju prirodnih mineralnih voda, bezalkoholnih pića i vina. Trenutno zapošljavaju na poziciji Voditelj prodaje za HoReCa-u (m/ž) a novom kolegi nude rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, dodatak za topli obrok, regres, božićnicu, dar za djecu i uskrsnicu te korištenje službenog vozila.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:51