MojPosao

Tražite posao? U potrazi za radnicima su Addiko, AD Plastik, Studenac i Medical Intertrade

Addiko banka u Zagrebu traži osobu za rad unutar odjela „Pravni poslovi i usklađenost“
AD Plastik tvornica
 Vojko Bašić / Hanza Media

Vulkal d.o.o. dugi je niz godina vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj kada je u pitanju distribucija pneumatika i naplataka za osobna, kombi i laka teretna vozila, terenska i SUV vozila, autobuse, teretna te ostala vozila. Objavljuju natječaj za radno mjesto: Skladištar u skladištu autoguma. Mjesto rada je Zadar. Opis posla: rad u skladištu autoguma (utovar, istovar, zaprimanje i slaganje guma u skladištu i izdavanje guma). Prijave se zaprimaju do 7. kolovoza.

Studenac d.o.o. je maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije. Trgovine se nalaze uglavnom na obali, otocima te Dalmatinskoj zagori. Tvrtka trenutno zapošljava više od 2.800 djelatnika. Svake godine se nalaze pri vrhu najuspješnijih tvrtki ne samo Dalmacije već i Hrvatske. Sada u svoj tim žele zaposliti osobu za rad u Omišu na poziciji: Asistent u odjelu komercijale. Nude mogućnost za daljnji profesionalni razvoj, izravno i dinamično radno okruženje te radni odnos na određeno vrijeme uz mogućnost stalnog zaposlenja. Prijave su otvorene do 3. kolovoza.

AD Plastik d.d. multinacionalna je kompanija s tridesetogodišnjim iskustvom proizvodnje komponenti za automobilsku industriju. Prijavite se i budite dijelom moderne, uspješne i inovativne kompanije koja potiče kreativnost i učinkovitost. Trenutno je otvorene pozicija: Radnik proizvodnje u Zagrebu. Imaš li završenu srednju školu, odgovorna si i pouzdana osoba, spremna na rad u tri smjene te poznaješ pravila pridržavanja zaštite na radu, onda je ovo posao za tebe. Prijavi se do 13. kolovoza.

Addiko Bank d.d. u fokus stavlja osnovne bankarske proizvode koje klijentima pružaju veću vrijednost. Učinkoviti su i usmjereni na potrebe klijenata. U svrhu jačanja tima, traže osobu za rad unutar odjela „Pravni poslovi i usklađenost“: Specijalist za pravne poslove, mjesto rada Zagreb. Nude rad s profesionalnim i motiviranim timom, stimulativno i dinamično radno okruženje te izazovnu poziciju u internacionalnom okruženju. Ne čekaj, nego se prijavi do 6. kolovoza.

Medical Intertrade d.o.o. je tvrtka registrirana za trgovinu neprehrambenim proizvodima te njihovu veleprodaju i maloprodaju, a osnovna joj je djelatnost promet lijekovima, medicinskim proizvodima i opremom. Traže Stručnjaka zaštite na radu zainteresiranog za rad na poslovima praćenja stanja zaštite na radu i zaštite okoliša. Od kandidata očekuju: visoku odgovornost, poštivanje i provođenje zakonskih propisa i korporativnih pravila te izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine. Mjesto rada je Sveta Nedelja, a prijave se zaprimaju do 14. kolovoza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:03