MojPosao

Tražite posao? Traži se specijalist za kontrolu kvalitete, frontend developer i bankar

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta
Ilustracija
 Dragan Matić / Hanza Media

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Plodine, jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji koji svoju poziciju nastoji zadržati kontinuiranim ulaganjem – kako otvaranjem novih prodajnih centara, tako i konstantnom edukacijom zaposlenika – zapošljava više osoba na poziciji Sezonski djelatnik u trgovini (m/ž). Novim kolegama nude stimulativna primanja u dinamičnom okruženju, osiguran kvalitetan smještaj i plaćene putne troškove te mogućnost stalnog zaposlenja. Javi im se do 31. siječnja.

Tau on-line je tvrtka s više od 19 godina iskustva u online poslovanju te je dio finske grupacije Alma Career. Osim brige o najvećem hrvatskom portalu za zapošljavanje MojPosao, njihov tim brine i o projektima kao što su Virtualni dani karijera i znanja, Istraživanje zadovoljstva zaposlenika i Sajam poslova u turizmu. Tvrtka je u potrazi za Frontend Developerom (m/ž) s barem 3 godine iskustva u razvoju softvera, koji poznaje osnove OO dizajna i ima izražene komunikacijske vještine. Prijavi se na oglas do 22. siječnja.

OTP banka želi biti lider u inovacijama i svojim klijentima ponuditi najsuvremenija rješenja koja im olakšavaju poslovanje i život. Želiš li biti dio njihove uspješne priče, do 20. siječnja prijavi se na oglas za radno mjesto Samostalni bankar (m/ž) u Ogulinu. Idealan kandidat za ovo radno mjesto posjeduje radno iskustvo u prodaji financijskih proizvoda i radu s klijentima, ima aktivno znanje engleskog jezika i krase ga osobine kao što su motiviranost, profesionalnost i povjerljivost.

Amrest Adria d.o.o. podružnica je najvećeg nezavisnog operatera restorana u središnjoj i istočnoj Europi. Njihov jedinstveni moto „Bring fun to life“ potiče ih na odgovorno obavljanje radnih zadataka, a sve što rade, rade sa velikom strašću. U to se možeš uvjeriti i sam, i to na način da se do 21. siječnja prijaviš na oglas za radno mjesto Voditelj smjene (m/ž). Novim radnicima osiguravaju plaćeni trening osposobljavanja u trajanju od mjesec dana, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja i bonuse u skladu s ostvarenim rezultatima.

Tvrtkom Gavrilović danas upravlja deveta generacija obitelji Gavrilović. Upravo po tom dugom obiteljskom naslijeđu kompanija je jedinstvena u Hrvatskoj i nalazi se među rijetkim takvim obiteljskim tvrtkama u svijetu. Za njihov uspješan tim traže Specijalista za kontrolu kvalitete (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva izradu proizvođačkih specifikacija, planiranje i organizaciju uzimanja uzoraka za vanjski monitoring te edukaciju zaposlenika iz područja HACCP sustava. Oglas ostaje aktivan do 20. siječnja.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 03:34