MojPosao

Tražite posao? Traži se knjigovođa, prodavač i kuhar, a nudi se plaća od oko 7500 kuna

Villas Garamm Resort ima 12 superior i 6 luksuznih apartmana, te 5 deluxe obiteljskih soba i u potrazi je za kuharom
Ilustracija
 Profimedia, Caia Image

Babić Pekara d.o.o. jedna je od vodećih firmi u pekarskoj industriji u Dalmaciji, s tradicijom dužom od 50 godina. Zapošljava preko 800 radnika, zaposlenih u tri proizvodna pogona (Split, Dubrovnik i Korčula) i 80 maloprodajnih jedinica. Trenutno su u potrazi za zaposlenikom na poziciji Prodavač. Imate li završenu srednju školu, ljubazni ste u komunikaciji, skloni timskom radu te odgovorno pristupate radnim zadacima prijavite se do 24. svibnja. Mjesto rada je Dubrovnik.

Villas Garamm Resort ima 12 superior i 6 luksuznih apartmana, te 5 deluxe obiteljskih soba; vlastito parkiralište, restoran, wellness i bar. Svoj tim žele obogatiti za poziciju: Samostalni kuhar. Nude osiguran smještaj i topli obrok o trošku poslodavca, stimulativna primanja i radni odnos na određeno vrijeme. Mjesto rada Pakoštane, a oglas je aktivan do 19. svibnja.

Golden Care d.o.o. najatraktivniji proizvodi za kosu su došli u Arena Centar i traže Vas da se pridružite njihovom uspješnom i sretnom timu na poziciji Djelatnik u prodaji i marketingu. Traže osobu koja ima izražene komunikacijske, prezentacijske i prodajne vještine te dobro poznavanje engleskog jezika, a plaća se kreće od 7500 kuna. Mjesto rada je Zagreb, a svoj životopis pošaljite do 25. svibnja.

ANTARES SAVJETOVANJE d.o.o. je specijalizirana za poslove računovodstvenog i poslovnog savjetovanja, revizije, interne revizije te edukacije na otvorenim seminarima i konferencijama profesionalnih institucija kao i posebno pripremljenih edukacija za potrebe klijenata. Pošaljite prijavu za poziciju: Knjigovođa do 15. lipnja. Mjesto rada je Zagreb.

ProCall d.o.o je tvrtka koja se bavi telefonskom prodajom, anketiranjem i marketinškim aktivnostima na njemačkom govornom području. Ostvaruju kontinuiran i kvalitetan razvoj zahvaljujući profesionalnom pristupu svojih djelatnika te u svoj tim žele Djelatnika u pozivnom centru čiji je fiksni dio plaće 5000 kuna, a svaki mjesec radnik prima i varijabilni dio koji može plaću učiniti i duplo većom. Ako ste motivirani, otvoreni za izazove, tražite nove mogućnosti i izvrsno poznajete njemački jezik prijavite se na oglas do 5. lipnja. Mjesto rada je Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:32