MojPosao

Tražite posao? Traže se prodavači, projekt menadžeri i administratori za unos podataka

Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava na poziciji MET motritelja u Dubrovniku
Ilustracija
 Nikola Vilic / CROPIX

Pronađi posao po svojoj mjeri!

I ovog tjedna istraži ponudu atraktivnih oglasa za posao prema izboru portala MojPosao.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava na poziciji MET motritelja (m/ž) u Dubrovniku. Uvjeti radnog mjesta su: srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika, barem 1 godina radnog iskustva na poslovima zrakoplovne meteorologije te dozvola za rad s odgovarajućim ovlaštenjima. Kandidati u prijavi mogu priložiti i druge dokumente kojima potvrđuju kompetentnost u nekom od stručnih područja vezanih uz oglas. Rok za prijavu ističe 14. veljače.

Inditex je vodeća modna grupacija s više od 7.400 trgovina u 96 zemalja. Za njihove Stradivarius trgovine u Zagrebu i Puli traže djelatnike na poziciji: Prodavač/Blagajnik (m/ž). Novim kolegama nude rad u modno osviještenom okruženju, mogućnost napredovanja, plaćane troškove prijevoza, interne aplikacije za učenje stranih jezika, zaposlenički popust na proizvode i druge pogodnosti. Prednost pri zapošljavanju imat će odgovorni i marljivi kandidati s izraženim komunikacijskim vještinama. Oglas ostaje aktivan do 25. veljače.

Tvrtka Uprise predstavlja iskru originalnosti i domišljatosti u svijetu električnih elektroenergetskih sustava – osnovne infrastrukture suvremenog svijeta. Nude široku paletu konzultantskih usluga na području analize elektroenergetskog sustava i elektrotehnike, uvijek vodeći računa o potrebama klijenata, a sada zapošljavaju na radnom mjestu IT application/project manager (m/ž). Novom kolegi nude rad u stimulirajućem radnom okruženju, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće. Svoj životopis im pošalji do 18. veljače i pridruži se njihovu stručnom timu.

Jeste li znali da se na MojPosao dnevno objavi i do 400 novih oglasa, da ih mjesečno posjeti više od 780.000 korisnika te da su proslavili 19. rođendan? No, MojPosao više je od objave oglasa za posao. Za njihove poslodavce, posloprimce, projekte te interne i vanjske procese brine više od 90 zaposlenika i uvijek se vesele novim članovima tima. Želiš ih bolje upoznati? Pridruži se MojPosao timu na poziciji: Administrator za unos podataka (m/ž). Javi im se do 18. veljače.

PittaRosso je jedan od vodećih lanaca u maloprodaji cipela i kožne galanterije, te se može pohvaliti s neusporedivim asortimanom. Kako bi osnažili svoj postojeći tim u Splitu, zapošljavaju na poziciji Prodavač (m/ž). Opis posla, između ostalog, obuhvaća savjetovanje kupaca, aktivan pristup prodaji, brigu o urednosti radnog mjesta te rad u skladištu. Ako si savjesna, komunikativna i proaktivna osoba PittaRosso je pravo mjesto za tebe! Na oglas se možeš prijaviti do 25. veljače.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:44