MojPosao

Tražite posao? Traže se inženjeri geodezije, prodajni predstavnici i tehničari farmacije

GRADKO d.o.o. za proizvodnju, unutarnju i vanjsku trgovinu traži diplomirane inženjere geodezije
Ilustracija
 Marko Todorov / CROPIX

MOBIDOM d.o.o. bavi se veleprodajom dodatne opreme za mobilne telefone, PC i play opreme te servisnih dijelova svih proizvođača. U potrazi su za novim članom tima – Samostalni komercijalist za Zagreb i cijelu Hrvatsku. Ukoliko poznaješ telekomunikacijsku opremu, posjeduješ prodajne vještine, voliš timski i terenski rad. Imaš minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, prijavi se na oglas do 13. ožujka.

Elektro Imber je hrvatska telekomunikacijska kompanija. Traže osobu za terenski rad po cijeloj Hrvatskoj na poziciji Telekomunikacijski monter. Posao uključuje izradu optičkih mreža, izradu FTTH mreža u stubištima zgrada i spajanje korisnika, mikro kabliranje i upuhivanje optičkih kablova te izradu koaksijalnih mreža. Oglas je aktivan do 26. veljače.

GRADKO d.o.o. za proizvodnju, unutarnju i vanjsku trgovinu i usluge traži 2 izvršitelja za posao Diplomirani inženjer geodezije u Zagrebu. Imaš li želju i motivaciju za radom na izradi i ažuriranju tehničke dokumentacije, unosu podataka u bazu i izrada izvještaja, izmjera zemljišta i izrada geodetskih elaborate, uvid u katastar i zemljišnu knjigu i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Oglas za prijavu je dostupan do 15. ožujka.

MCI d.o.o. jedno od vodećih distributera robe široke potrošnje u BIH. Zapošljava Prodajnog predstavnika za regiju jug, mjesto rada Split. Traže komunikativnu osobu, koja voli raditi u timu, sistematična je i odgovorna za ostvarenje postavljenih prodajnih ciljeva i izvještaja o radu. Mjesto rada je Split, a prijave su moguće do 20. veljače.

Z.U. ljekarne Jagatić na hrvatskom tržištu imaju dugu tradiciju postojanja i kroz sedam ljekarničkih jedinica svojim korisnicima nude širok spektar proizvoda. Objavljuju natječaj za radno mjesto Farmaceutski tehničar na neodređeno vrijeme. Mjesto rada su Sesvete, a rok za prijavu je 22. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:49