MojPosao

Tražite posao? Traže se električari, veterinari, IT administratori…

Portal MojPosao i ovog tjedna predstavlja atraktivne poslovne prilike.
Ilustracija
 Paun Paunovic / CROPIX

Portal MojPosao i ovog tjedna predstavlja atraktivne poslovne prilike.

J & Z Elektro und Datentechnik GmbH je tvrtka iz Frankfurta na Majni koja se bavi izvođenjem svih vrsta elektroinstalacija. Zbog povećanog opsega posla zapošljavaju na poziciji Električar/elektroinstalater (m/ž). Novom kolegi nude stručno usavršavanje i mogućnost napredovanja, ugovor na neodređeno s probnim rokom te pristup novim tehnologijama i alatima. Idealan kandidat posjeduje najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, ima srednju stručnu spremu elektrotehničkog smjera i odlično razumije elektro sheme i planove. Oglas ostaje aktivan do 12. srpnja.

Helios Hrvatska d.o.o. je član grupe Helios i dio svjetske grupacije Kansai Paint koja se nalazi među deset najvećih svjetskih kompanija na tržištu boja, lakova te premaza. Pridružite se njihovu timu na poziciji Voditelj ključnih kupaca (m/ž). Uz stimulativna primanja, nude ti izazovan i dinamičan posao, kontinuirano stručno usavršavanje i stjecanje novih znanja te službeni automobil, laptop i mobitel. Svoj životopis im možeš poslati do 27. lipnja.

Karijera u njihovoj tvrtki podrazumijeva neprestano otkrivanje novih, zanimljivih stvari. Svoje zaposlenike, njih oko 56 tisuća, potiču i ohrabruju da ispune vlastite ambicije. Imaju bogatu povijest i već 350 godina širom svijeta slijede vlastitu znatiželju i pronalaze kreativna rješenja za svoje klijente. Oni su Merck i zapošljavaju Medicinskog predstavnika za područje Dalmacije (m/ž). Ako posjeduješ izvrsne komunikacijske vještine, voliš raditi s ljudima i želiš raditi u izazovnom okruženju, javi im se do 27. lipnja.

ZOO HOBBY d.o.o. izgrađuje WAUtentično mjesto brige i ljubavi za ljude i njihove životinje od 1974. godine. Uz Hrvatsku posluju i u Srbiji i Sloveniji, a njihov tim broji 200 stručnih suradnika koji posvećeno i angažirano pridonose stvaranju oduševljenih i lojalnih kupaca. Trenutno su u potrazi za Veterinarom (m/ž) kojem spremno nude mentora, konkurentna primanja, blagdanske bonuse, dodatne dane godišnjeg odmora i ekipu kakvu bi svatko poželio!

IBM Hrvatska je u potrazi za Senior Linux IT Administratorom (m/ž) koji će se baviti konfiguriranjem i održavanjem poslužitelja temeljenih na sustavu Linux te održavanjem stabilnosti sustava i sigurnosti podataka. Novom kolegi nude ugovor o radu na neodređeno, mogućnost dodatne edukacije, rad u internacionalnom okruženju, dodatne dane godišnjeg odmora te ugodnu radnu atmosferu i kolege koji su uvijek spremni pomoći. Javi im se do 29. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:12