MojPosao

Tražite posao? Traže se agenti u službi za korisnike, voditelj logistike i skladištar

Ilustracija
 Zeljko Puhovski / CROPIX

Portal MojPosao te poziva da provjeriš ovotjednu ponudu poslova i uloviš posao za sebe. Izdvajamo poslove i radne pozicije za tebe:

Transcom WorldWide je globalna kompanija koja posluje u 20 država na tri kontinenta, pružajući samostalno usluge CRM, usluge službe za korisnike, kao i usluge teleprodaje, telemarketinga i direktne prodaje klijentima. Trenutno su u potrazi za radnicima na poziciji: Agent u službi za korisnike – njemački jezik, Agent u službi za korisnike – francuski jezik, Specijalist za selekciju i zapošljavanje te Specijalist za regrutaciju i oglašavanje putem društvenih mreža. Mjesta rada su Zagreb i Osijek. Detalje oglasa pogledajte na linku, a prijavu za Agenta u službi za korisnike – francuski jezik pošaljite do 16. rujna, dok se za ostale oglase prijave zaprimaju do 12. rujna.

INTRALOT Adriatic d.o.o. vodeća je tehnološka tvrtka koja pruža jedinstvenu ponudu za lutrijske i igračke organizacije diljem zemljopisnog tržišta i testiranja vrhunskog softverskog i hardverskog rješenja te maloprodajne operativne stručnosti. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenikom na poziciji: Application Suport Supervisor. Njihova je vizija privući i razviti najdarovitije ljude u industriji i pružiti sva potrebna sredstva i postupke kako bi ih podržali, ne samo u svrhu ispunjenja poslovnih zadataka, već i da nadmaše očekivanja. Detalje oglasa za posao u Zagrebu pogledajte na linku i prijavite se do 16. rujna.

Terra Jaska d.o.o. je članica Grupe TERRA i generalni zastupnik JCB-a za područje Republike Hrvatske. Grupa TERRA jedan je od lidera za strojeve namijenjene radu na zemlji, građevinarstvu i industriji. Zbog iznimnog rasta poslovanja objavljuju potrebu za popunom sljedećih radnih mjesta: Serviser građevinske mehanizacije, Voditelj logistike, Prodajni predstavnik za prodaju rezervnih dijelova i priključaka i Glavni skladištar. Svim kandidatima nude rad u međunarodnom okruženju uz stimulativna primanja i kontinuirano učenje. Mjesta rada za pojedine radne pozicije pogledajte na linku. Rok za prijavu je 26. rujan.

FENIKS INFO d.o.o. je profesionalna i dinamična tvrtka koja klijentima pruža visoko kvalitetne proizvode. Razumiju potrebe svojih klijenata i usavršavaju vlastita znanja i stručnosti kako bi im pružili kvalitetnu uslugu i proizvod koji im je u tom trenutku potreban. Trenutno u timu imaju slobodna radna mjesta: Referent u nabavi, Komercijalist u veleprodaji i Terenski komercijalist. Nude rad u ugodnom, profesionalnom i dinamičnom radnom okruženju, ugovor na neodređeno, iskustvo i mogućnost napredovanja, službeni mobitel i laptop. Opis poslova i radne uvjete pogledajte na linku. Prijavite se za rad u Zagrebu do 18. rujna.

Photomath d.o.o. je EdTech tvrtka čija je mobilna aplikacija konstantno najpopularnija za obrazovanje u SAD-u i jedna od najboljih obrazovnih aplikacija na svijetu, s preko 100 milijuna preuzimanja. Žele zaposliti osobe na poziciji: Math Content Production Associate u Zagrebu. Želiš li raditi u mladom, ambicioznom i fleksibilnom timu koji cijeni razmjenu različitih mišljenja i fair play te kulturi koja prepoznaje i nagrađuje uspjeh? Ako je tvoj odgovor da, prijavi se na oglas do 16. rujna.

Pozivamo te da postaneš dio MojPosao zajednice i na LinkedIn-u gdje te svakodnevno očekuju novi poslovi i mnogo zanimljivosti vezanih za posao i tržište rada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 15:08