MojPosao

Tražite posao? Pojačanje traže Takko Fashion i generalni zastupnik BMW-a u Hrvatskoj

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu
Ilustracija
 Profimedia, Robo Homola - CIF

Poslovne prilike nadohvat ruke!

Salon namještaja KLEK Interijeri je u aktivnoj potrazi za Tehnologom u izradi pločastog namještaja (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje crtanje/projektiranje namještaja u Corpus programu, tehničku pripremu za proizvodnju sa svim specifikacijama za nabavu materijala, izdavanje radnih naloga za proizvodnju te evidenciju ponuda i naloga. Idealan kandidat za ovo radno mjesto posjeduje iskustvo rada s iveralima, masivom i MDF-om i odlično se snalazi u programima kao što su Corpus, AutoCAD te ACTRIX. Oglas ostaje aktivan do 22. veljače.

Misiju tvrtke Radman's Building Services, koja se bavi suho-montažerskim radovima u okviru građevinskih radova, najbolje opisuje njihov slogan 'Gradimo za budućnost!'. Tvrtka trenutno zapošljava odgovornog i iskusnog Fasadera (m/ž) koji će se baviti poslovima postavljanja i obnavljanja fasada. Novim zaposlenicima nude stabilno i motivirajuće radno okruženje, stimulativna primanja te osiguran smještaj i prijevoz. Javi im se do 24. veljače.

Takko Fashion se od svog osnutka 1982. godine razvio u uspješan internacionalni Smart Discounter brand sa gotovo 1.900 poslovnica u 17 zemalja. U potrazi su za osobama koje će profesionalno, otvoreno i angažirano doprinijeti uspjehu kompanije. Preciznije, tragaju za Prodavačima (m/ž) u trgovinama u Bjelovaru, Dubrovniku, Karlovcu i Zagrebu. Poželjno je prethodno radno iskustvo rada u prodaji, ali to nije uvjet, a prednost pri zapošljavanju će imati kandidati s visokom razinom ljubaznosti i strpljenja, koji imaju sposobnost uspostavljanja komunikacije s klijentima. Rok za prijavu ističe 24. veljače.

Print Grupa je već 20 godina prisutna na tržištu Republike Hrvatske kao lider digitalnog tiska, locirani su u Svetoj Nedelji, a posebnu pozornost posvećuju razvoju novih tehnologija i brizi o njihovoj najvažnijoj karici – zaposlenicima. Zbog širenja tržišta zapošljavaju na poziciji Operater digitalnog tiska (m/ž), a želja im je pronaći osobu sklonu učenju i usavršavanju, koja poznaje rad na računalu i osnove engleskog jezika. Ukoliko su te zainteresirali, pošalji im životopis do 25. veljače.

Tomić & Co., generalni zastupnik za BMW vozila za Republiku Hrvatsku, raspisuje natječaj za radno mjesto Mehaničar za motorkotače (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju zadovoljavati sljedeće uvjete: najmanje 5 godina radnog iskustva u struci, poznavanje njemačkog i/ili engleskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola A i B kategorije te samostalnost i odgovornost u obavljanju radnih zadataka. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 23. veljače.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:15