MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju Zagrebačka pivovara, Kaufland i Emirates...

Emirates je u potrazi za novim članovima kabinskog osoblja, a mjesto rada je Dubai
Radnik Zagrebačke pivovare
 Bruno Konjević / CROPIX

Navela d.o.o. iz Pule je vodeće regionalno poduzeće u prodaji brodskih dizel motora i opreme za rekreativno i radno tržište. U svrhu jačanja tima traže Specijalistu prodaje/ Prodajnog inženjera. Nude kvalitetan paket i iznimno ugodno radno okruženje te mogućnost kontinuirane edukacije i napredovanja. Prijave na oglas su moguće do 11. veljače.

Ewals Cargo Care Adria d.o.o. je međunarodna logistička kompanija. Fokus djelovanja je na uslugama prijevoza i logistike (cestovni, intermodalni, zračni transport). Traže Disponenta za cestovni prijevoz. Ako ste komunikativna, visoko motivirana, ambiciozna osoba i dobro podnosite stresne situacije prijavite se na oglas do 20. veljače.

Kaufland Hrvatska k.d. je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti smo, dinamični i pravedni. Predanost naših zaposlenika ključ je našeg uspjeha. Traže Asistenta u marketingu, a prijave su otvorene do 12. veljače.

Zagrebačka pivovara d.o.o. je pivovara s tradicijom. Kreiranje izvanrednih brendova kroz veliku razinu strasti i posvećenosti svih zaposlenika u svrhu oduševljavanja svjetskih ljubitelja piva je njihova misija. U potrazi su za zaposlenicima: Unapređivač prodaje, Tehničar u kontroli kvalitete i Pomoćni radnik u proizvodnim operacijama. Ukoliko te zanima jedna od ponuđenih pozicija prijavi se na oglas do 19. veljače.

TIA PARTNER d.o.o. opskrbljuje pićima i dijelom gastro programa oko 1400 kupaca na području cijele Primorsko-goranske županije, uključujući i otoke Krk, Cres i Lošinj. Traže Vozača – dostavljača, a mjesto rada je: Rijeka, Varaždin i Rovinj. Osoba bi bila zadužena za preuzimanje i transport povratne ambalaže i gotovih proizvoda do skladišta kupca, a prijave na oglas su moguće do 15. veljače.

Inditex je vodeća modna grupacija (Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, Massimo Dutti, Zara Home i Oysho) s više od 7.420 trgovina u 96 zemalja. Za BERSHKA trgovine u Zagrebu, Zadru i Osijeku traže djelatnike na poziciji: Kordinator – Visual Merchandiser koji se brine se o vizualnom identitetu trgovine, prenosi i interpretira trendove. Prijavi se do 20. veljače.

Emirates lete u više od 150 destinacija na šest kontinenta. Ovo je tvoja prilika da postaneš dio tima jer su u potrazi za Cabin Crew zaposlenicima. Neka tvoje putovanje započne ovdje. Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati, a prijaviti se možeš do 23. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:18