MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju Pliva, Kaufland i jedna turistička agencija

Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru
Zgrada Plive
 Ronald Gorsic / CROPIX

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike.

Jesi li se ikada zapitao kako bi bilo raditi u PLIVI? Ako jesi, prouči njihovu ponudu trenutno slobodnih radnih mjesta i zaposli se kao Radnik u proizvodnji (m/ž), Radnik strojarskog održavanja (m/ž) ili Radnik održavanja automatiziranih sustava (m/ž). Iza investicija, izvoza, prodaje i svih pokazatelja uspješnosti stoje zaposlenici čija velika strast prema onome što rade pokreće tvrtku i svakodnevno unapređuju kvalitetu života ljudi diljem svijeta. Javi im se do 8. rujna i postani dio njihovog tima.

Horus Business Consulting je jedan od lidera na tržištu za savjetodavne usluge tvrtkama koje imaju ambiciju širenja i razvoja svojih poslovnih aktivnosti kroz povlačenje bespovratnih sredstava EU fondova. Kako bi osnažili svoj postojeći tim zapošljavaju komunikativnu osobu koja će popuniti upražnjene cipele Voditelja pripreme, izrade i provedbe EU projekata (m/ž). Novom kolegi nude pohađanje edukacija, platformu za iskazivanje vlastite kreativnosti, nagrade prema dostignućima i mogućnost napredovanja.

Na završnoj si godini ili imaš uspješno završen fakultet prometnog ili srodnog usmjerenja? Nemaš radnog iskustva, ali imaš želju za učenjem u dinamičnom okruženju? Aktivno se služiš njemačkim i/ili engleskim jezikom u govoru i pismu? Ako su tvoji odgovori potvrdni, do 7. rujna prijavi se za radno mjesto Trainee u logistici (m/ž) u Kauflandu. Uz strukturirano uhodavanje i stručno mentorstvo, nude ti odgovorne i zanimljive radne zadatke te mogućnost nastavka karijere u tvrtki po završetku programa.

Tvrtka Meus, čija glavna djelatnost je turistička agencija My Istria specijalizirana za iznajmljivanje kuća za odmor sa bazenom na području Istre, zapošljava Djelatnika u turističkoj agenciji (m/ž) u Zagrebu. Zainteresirani kandidati moraju izvrsno poznavati njemački i engleski jezik te posjedovati visoku razinu komunikativnosti i pedantnosti u radu, a odabranog kandidata očekuje ugovor na neodređeno, plaću u rasponu od 6.000 do 9.000 kuna te dodatne edukacije. Rok za prijavu na oglas ističe 11. rujna.

Chill & Grill BISTRO traži pojačanje u vidu pouzdanog i ambicioznog Kuhara (m/ž) za rad u njihovom objektu na Žitnjaku u Zagrebu. Radni zadaci uključuju nabavu i pripremu hrane i kontrolu namirnica, a njihova ponuda uključuje slobodne vikende, redovita primanja, atraktivnu plaću, stimulativne uvjete rada i ugodnu radnu atmosferu. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s barem jednom godinom iskustva na istim poslovima i izraženim organizacijskim vještinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:11