MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju Omega software, Pliva, Croatia Airlines, Metro...

Na sajmu karijera i znanja u ponudi je čak 500 aktivnih oglasa za posao
 CROPIX

Posjetite Virtualni sajam karijera i pronađite posao!

Od 3. do 11. listopada u organizaciji MojPosao i regionalnih partnera, Infostud i Posao.ba održava se regionalni Virtualni sajam karijera i znanja.

Na sajmu sudjeluju poslodavci izlagači iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine, a u ponudi je čak 500 aktivnih oglasa za posao! Izdvajamo neke od njih:

Želite li raditi na rješenjima koje obrađuju milijune transakcija i koje će koristiti stotine tisuća korisnika, prijavite se na oglase tvrtke Omega software: Programer u odjelu razvoja aplikacija, Junior programer u odjelu razvoja aplikacija, Alfresco konzultant/implementator, Voditelj projekata/Konzultant te Database developer.

Hotel Libertas Dubrovnik, 5* dio je međunarodnog lanca luksuznih hotela Rixos grupe koja bilježi svakodnevni rast poslovanja. Na Sajmu zainteresiranim kandidatima nude mogućnost prijave na sljedeće oglase za posao: Voditelj prodaje za poslovne grupe – MICE Manager, Voditelj odjela domaćinstva, Nadzornik sobarica, Voditelj informatičkog sustava – IT Manager, Referent za odnose s gostima, Recepcionar, Voditelj restorana, Konobar i Kuhar.

Harvey Norman jedno je od najvećih i najbrže rastućih poduzeća današnjice, a sada vam nudi priliku da se pridružite njihovom uspješnom timu prijavom na sljedeće natječaje: Prodavač u Odjelu audio/video/IT, Prodavač u Odjelu bijele tehnike te Skladištar.

Mali timovi, visoka razina reaktivnosti na korisničke zahtjeve i široko poslovno područje samo su dio onoga što Addiko bank čini odličnim mjestom za rad! Želite li postati član njihovog tima, posjetite Virtualni sajam i prijavite se na neki od sljedećih oglasa: AIL/WebService Developer, Digital Business Analyst, Appian/WebService Developer i Djelatnik u Poslovanju s građanstvom.

PLIVA je od 2008. dio Teva grupe, jedne od vodećih farmaceutskih tvrtki u svijetu. Rad u globalnim timovima prilika je za rad u dinamičnom, internacionalnom okruženju, a ukoliko je baš ovo vaš poslodavac iz snova, prijavite se na aktivne oglase već danas: Vodeći stručnjak za IT Compliance, Citrix Administrator, Rukovoditelj tima za upravljanje sadržajem i Inženjer u opskrbi energentima.

Interigre je hrvatska podružnica austrijskog brenda Novomatic te najveći koncesionar i lider na tržištu u djelatnosti igara na sreću. Traže više Radnika u kladionici za rad u Zagrebu, Sesvetama, Dugom Selu, Murskom Središću, Zaprešiću, Zaboku i Varaždinu.

Metro Cash & Carry još je jedan izlagač na Virtualnom sajmu karijera koji traži kandidate za više radnih pozicija. Pregledajte njihovu ponudu oglasa i prijavite se već danas: Metro Potentials, Voditelj odjela, Prodavač, Sakupljač/Utovarivač robe te Radnik na robnoj platformi i skladištu.

Croatia Airlines objavio je natječaj za školovanje za poziciju Kopilot Q400, a traži se više kandidata. Traže se i kandidati za školovanje za poziciju Interni revizor. U Sektoru tehničkih poslova zapošljava se Specijalist za upravljanje i planiranje radnog vremena, a volite li dinamiku i putovanja, prijaviti se možete na natječaj za Kabinsko osoblje. U Sektoru tehnike, Službi inženjeringa i tehničke podrške traže se pak kandidati za poziciju Inženjer, s ili bez radnog iskustva.

Ostale izlagače potražite na www.dankarijera.com te iskoristite priliku kako biste chatali s poslodavcima, natjecali se u programiranju u sklopu Virtualnog hackathona te sudjelovali u 'Lovu na blago', nagradnoj igri u kojoj vas čekaju vrijedne nagrade!

Od ostalih oglasa na MojPosao izdvajamo još:

Titan Constructa bavi se krovopokrivačkim, limarskim i bravarskim radovima, čeličnim konstrukcijama te izgradnjom poslovno-stambenih objekata. Trenutno zapošljavaju na velikom broju radnih pozicija: Voditelj računovodstveno-financijskih i kadrovskih poslova, Voditelj gradilišta, Kalkulant građevinsko-obrtničkih radova, Referent skladišnog poslovanja na gradilištima, Građevinski poslovođa-brigadir, Tesar/armirač/betonirac-univerzalac, Zidar/fasader/glazuraš, Limar, Krovopokrivač-izolater, Bravar-zavarivač. Svoje prijave možete slati do 10. listopada.

Incite kod bavi se proizvodnjom proizvoda za higijenu žene i djeteta, jedan je od najvećih proizvođača i ponuđača PL proizvoda na području JI Europe, a radi za sve veće trgovačke lance u užem i širem okruženju. Trenutno tvrtka zapošljava Knjigovođu-računovođu s tri godine radnog iskustva. Poslodavac nudi stalni radni odnos, mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu 7. listopad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 16:48