MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju Müller, Auto Hrvatska, Iuvare Connect...

Novac.hr i MojPosao vam i ovog tjedna donose pregled najatraktivnijih slobodnih radnih mjesta

 
 Srdjan Vrancic/Cropix

Izvrsno poznaješ francuski, njemački ili talijanski jezik? Posjeduješ višegodišnje iskustvo u prevođenju? Dobro se snalaziš u radu MS Office paketom? Ako su tvoji odgovori potvrdni, ne traži dalje nego iskoristi priliku i zaposli se kao Prevoditelj (m/ž) u Müller trgovini. Novim kolegama nude mogućnost rada od kuće, sigurnu poslovnu perspektivu, rad u međunarodnom i dinamičnom okruženju te strukturirano školovanje. Javi im se do 18. studenog.

Oni su Iuvare Connect i tvoj su partner koji te priprema i prati na tvom putu k financijski sigurnoj budućnosti. Grupa poduzeća Iuvare vodi ustanove stacionarne i ambulantne njege starijih osoba na 16 lokacija u Njemačkoj i trenutno su u potrazi za Medicinskom sestrom / medicinskim tehničarom (m/ž). Tvrtka preuzima troškove tvog dolaska i osigurava prijevoz od aerodroma do novog poslodavca, garantira mjesečnu plaću između 2.400 i 3.000 eura bruto, a prva tri mjeseca pokriva i troškove stanovanja. Svoj životopis im pošalji do 24. studenog.

ConTec CRO je poslovna platforma koja pruža inženjerske usluge u građevinarstvu, usmjerena na visokogradnju u razmjeni između istočne Europe i njemačkog govornog područja. Za pojačanje svog tima u Zagrebu, trenutno zapošljavaju na sljedećim pozicijama: Građevinski tehničar / Inženjer građevinarstva (m/ž), Projektant konstrukcija / Statičar (m/ž), BIM Koordinator (m/ž) i Voditelj odjela konstruktera (m/ž). Nude fleksibilno radno vrijeme, atraktivna primanja te stalan posao. Javi im se do 14. studenog.

Auto Hrvatska d.d., kao matica i osnivač, upravlja trgovačkim društvima u potpunom vlasništvu pod zajedničkim nazivom Poslovna grupa Auto Hrvatska. Tvrtka zapošljava motiviranu, energičnu, odgovornu i savjesnu osobu na poziciji: Interni porezni savjetnik (m/ž). Uz rad na neodređeno vrijeme uz probni rok, nude ti primanja usklađena sa zalaganjem i osobnim razvojem, naknadu za topli obrok i druge nagradne dodatke te priliku za konstantno usavršavanje. Oglas ostaje aktivan do 10. studenog.

Rabo d.o.o., tvrtka specijalizirana za voćarsku i rasadničarsku proizvodnju te distribuciju i prodaju svježeg voća, svim svojim djelatnicima pruža vrlo poticajno okruženje i pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Voditelj pravne i kadrovske službe (m/ž). Opis posla uključuje vođenje i nadzor rada odjela pravnih, kadrovskih i administrativnih poslova, izradu raznih vrsta ugovora, pripremu projektne dokumentacije i slično. Rok za prijavu ističe 12. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 18:17