MojPosao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju McDonald's, Kaufland i Metro

Od 16. do 23. listopada održava se najveći regionalni sajam poslova i edukacije – Virtualni dani karijera i znanja. TRAŽITE POSAO? Vodeći trgovački lanci u potrazi su za dodatnom radnom snagom. Nude radni odnos na neodređeno vrijeme, atraktivna primanja, plaćeni prijevoz i prekovremeni rad. Pogledajte koga traže i do kad se možete prijaviti!
Kaufland
 Goran Mehkek / CROPIX

U potrazi ste za poslom? Pronađite ga na Virtualnom sajmu karijera i znanja!

Od 16. do 23. listopada, u organizaciji MojPosao i partnerskih portala Infostud, Posao.ba i Vrabotuvanje.com. održava se najveći regionalni sajam poslova i edukacije – Virtualni dani karijera i znanja.

Na sajmu sudjeluju poslodavci izlagači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Sjeverne Makedonije, a u ponudi je niz atraktivnih natječaja za posao! Izdvajamo neke od njih:

Transcom, zlatni izlagač na ovogodišnjem sajmu, globalni je specijalist za iskustvo kupaca koji pruža usluge u 50 kontakt centara diljem svijeta te zapošljava više od 29.000 ljudi. Svoj tim sada žele osnažiti na sljedećim pozicijama: Voditelj tima (m/ž), Agent na odjelu teleprodaje – hrvatski jezik (m/ž) te Agent u službi za korisnike – hrvatski jezik, njemački jezik i srpski jezik (m/ž).

U kategoriji ovogodišnjih zlatnih izlagača nalazi se i tvrtka dSPACE, koja razvija hardverska i softverska rješenja za automobilsku industriju. Ako im se želite pridružiti, to možete učiniti prijavom na otvorene natječaje za radna mjesta: Software Developer/Architect for Web Applications (m/ž), Software Test Engineer (m/ž), MATLAB/Simulink Software Developers (m/ž), C#/.NET Software Developer (m/ž), Visual C++Software Developer (m/ž).

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald's za Republiku Hrvatsku i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. Trenutno su u potrazi za pojačanjem tima u Poreču i zapošljavaju Radnike u restoranu (m/ž). Novim zaposlenicima nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja te plaću iznad prosjeka sektora ugostiteljstva i maloprodaje.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Predanost zaposlenika ključ je njihova uspjeha na tržištu, zbog čega svim svojim zaposlenicima osiguravaju jasnoću u komunikaciji, pružaju povjerenje i omogućavaju razvoj. U to se možete uvjeriti i sami prijavom na oglase za otvorena radna mjesta: Radnik u prodaji (m/ž), Mesar (m/ž) i Voditelj poslovnice (m/ž).

Izvrsni ste u komunikaciji s kupcima i imate iskustvo rada u trgovini? Volite raditi u ugodnom radnom okruženju i s pristupačnim ljudima? Ako je vaš odgovor DA, onda ćete se savršeno uklopiti u METRO Cash & Carry tim. Zainteresiranim kandidatima nude mogućnost prijave na sljedeće oglase za posao: Zamjenik voditelja odjela (m/ž), Prodajni predstavnik HoReCa (m/ž), Poslovođa svih odjela neprehrane (m/ž) i Metro Potentials Management Programme Trainee (m/ž).

Zubak Grupa još je jedan izlagač na Virtualnom sajmu karijera koji traži kandidate za više radnih pozicija. Pregledajte njihovu ponudu oglasa i prijavite se već danas: Agent u kontakt centru sa znanjem slovenskog i/ili makedonskog jezika (m/ž), Autolakirer (m/ž), Autolimar (m/ž), Suradnik u digitalnom marketingu (m/ž), Nadzornik tehničke ispravnosti vozila (m/ž), Prodajni savjetnik (m/ž) i Referent u poslovnici (m/ž).

Ostale izlagače potražite na www.dankarijera.com te iskoristite priliku kako biste chatali s poslodavcima, natjecali se u programiranju u sklopu Virtualnog hackathona te sudjelovali u 'Lovu na blago', nagradnoj igri u kojoj vas čekaju vrijedne nagrade!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:01