Niksa Stipanicev/Cropix
mojposao

Tražite posao? Ovog tjedna zapošljavaju Kostak, Deegloo, Tehmont-Gradnja...

Novac.hr i MojPosao vam i ovog tjedna donose najatraktivniji izbor slobodnih radnih mjesta
Piše: Novac.hrObjavljeno: 29. listopad 2020. 13:40

AD ACTA PRIJEVODI na tržištu su prisutni već dugi niz godina kao pružatelji vrhunskih usluga ovjerenih i neovjerenih, pisanih i usmenih prijevoda. Zbog naglog povećanja opsega posla i prilagodbe potrebama tržišta, traže kolege Prevoditelje/sudske tumače (m/ž) za dugotrajnu suradnju. Nude poticajno radno okruženje, dinamičan posao, konkurentnu plaću, nagrade za ostvarene rezultate te profesionalna usavršavanja. Javi im se do 10. studenog.

Tvrtka Kostak zapošljava Voditelja gradilišta (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje pomoć u nadzoru gradilišta i upravljanju radovima, vođenje dokumentacije, sudjelovanje u pripremi godišnjih programa rada u području građevine te brigu o rasporedu i nalaženju poslova zaposlenicima. Idealan kandidat posjeduje barem 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima i ima završen VI. Stupanj obrazovnog programa iz područja graditeljstva. Prepoznaješ se u tom opisu? Pošalji im svoj životopis do 10. studenog.

Deegloo je tvrtka usmjerena ka razvoju kvalitetnog softvera za američko tržište. Kompanija većinom zapošljava mlade, talentirane ljude, a svoj tim sada žele osnažiti pojačanjem na poziciji: Business Development Manager (m/ž). Pridruži im se i postani dijelom tvrtke koja potiče osobni i profesionalni rast, njeguje razmjenu znanja i radnicima omogućuje fleksibilne uvjete rada uz budžet za edukaciju i treninge. Zvuči zanimljivo? Životopis im pošalji do 29. listopada.

Društvo za psihološku pomoć (DPP), nevladina i neprofitna organizacija aktivna od ožujka 1993., traži pojačanje na poziciji Savjetovatelj/Voditelj projekata (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati najmanje 2 godine iskustva u pisanju i provedbi europskih i/ili međunarodnih projekata, odnosno 3 godine iskustva u pripremanju i vođenju projekata na lokalnoj i nacionalnoj razini te posjedovati VSS u nekoj od pomagačkih struka. Rok za prijavu na oglas ističe 8. studenog.

TEHMONT-GRADNJA traži Administratora (m/ž) s minimalno dvije godine radnog iskustva u struci. Opis posla uključuje administrativnu podršku zaposlenicima, vođenje i arhiviranje poslovne dokumentacije te različite kadrovske poslove. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s razvijenim komunikacijskim vještinama koji su sposobni istovremeno obavljati više zadataka i poznaju njemački jezik. Na oglas se možeš prijaviti do 8. studenog.

Linker
26. studeni 2020 20:53