MojPosao

Tražite posao? Ove kompanije zapošljavaju, a traži se magistar farmacije i CNC programer

Tvrtka Eastmen Human Resources je u potrazi za CNC programerom (m/ž) za rad u Nizozemskoj
Ilustracija
 Nikša Stipaničev / CROPIX

Globalna hrana d.o.o., nositelj franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske i dio najvećeg lanca restorane brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana, zapošljava na poziciji Radnik u restoranu (m/ž) u Poreču. Novom zaposleniku nude stabilno i sigurno radno mjesto, fleksibilno radno vrijeme, redovno povećavanje plaće svake godine, božićnicu i regres, edukacije u restoranu i izvan njega te mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci. Javi im se do 22. travnja.

LJEKARNE DELTIS PHARM su zdravstvena ustanova čiji je osnivač BELUPO, d.d., KOPRIVNICA s osnovnim zadatkom osiguranja opskrbe i dostupnosti lijekova krajnjim korisnicima. Nude ti priliku da postaneš dio njihova tima na poziciji Magistar farmacije (m/ž). Idealan kandidat se može pohvaliti titulom magistra farmacije, ima položen stručni ispit i važeću licencu za samostalan rad te poznaje rad na računalu. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 21. travnja.

Udruga žena Vukovar u ovim posebnim okolnostima širenja zaraze korona virusom traži Volontere (m/ž) sa područja Borova Naselja (Vukovara) za pomoć u dostavi hrane i lijekova starijim i nemoćnim osobama i osobama u samoizolaciji. Mole sve zainteresirane koji se žele uključiti volontirati i biti na usluzi najpotrebitijima da se jave do 12. travnja.

Želiš raditi u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj tvrtki? Oduvijek si želio biti dio uspješnog tima i svojim radom dati doprinos njegovu razvoju? Spar Hrvatska, snažna međunarodna kompanija, ti nudi rješenje! Tvrtka trenutno zapošljava Prodavače i blagajnike (m/ž) u poslovnicama u Rijeci i Zagrebu! Novim kolegama nude priliku za rad u jakoj internacionalnoj tvrtki, dinamično radno okruženje i mogućnost profesionalnog razvoja. Javi im se do 1. svibnja.

Tvrtka Eastmen Human Resources je u potrazi za CNC programerom (m/ž) za rad u Nizozemskoj. Nude ti pomoć pri službenoj prijavi po dolasku, osiguran smještaj, konkurentnu plaću, mogućnost profesionalnog usavršavanja, plaćene troškove prijevoza (ako budeš koristio svoj automobile) i zapošljavanje na puno radno vrijeme. Uvjet za prijavu na oglas je minimalno dvije godine iskustva u programiranju CNC strojevima i poznavanje engleskog jezika. Oglas ostaje aktivan do 11. travnja.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 05:21