MojPosao

Tražite posao? Ovaj tjedan zapošljavaju Končar, Studenac, Atlantic Grupa i Decathlon

Končar traži strojarskog tehničara/elektrotehničar i inženjera strojarstva, a Dechatlon voditelja odjela
Pogon Grupe Končar
 Davor Pongračić / Hanza Media

Pokreni svoju karijeru u pravom smjeru!

MojPosao je 'pročešljao' tržište rada i pronašao atraktivne poslovne prilike.

KONČAR – Institut za elektrotehniku d.d. na tržištu je prepoznat kao pouzdan partner u područjima elektroenergetike, tračničkih vozila i željezničke infrastrukture, laboratorijskih i dijagnostičkih ispitivanja te certificiranja. Obrazovani i stručni zaposlenici njihova su najveća snaga, a svoj tim sada žele ojačati na pozicijama Strojarski tehničar/elektrotehničar (m/ž) i Diplomirani inženjer/magistar/inženjer strojarstva (m/ž). Svoj životopis im pošalji do 20. prosinca.

Studenac, maloprodajni lanac s više od 400 marketa duž Jadranske obale, od Istre do Dubrovnika, uključujući i otoke, želi proširiti svoj tim zaposlenika. Zapošljavaju na više pozicija: Specijalist revizije (m/ž), IT analitičar/tester (m/ž), Specijalist selekcije (m/ž), Asistent prehrambene/neprehrambene kategorije (m/ž) i Specijalist prehrambene/neprehrambene kategorije (m/ž). Ako želiš raditi u izazovnom i dinamičnom radnom okruženju, posjeduješ visoku razinu organiziranosti te odlične komunikacijske vještine, Studenac je pravo mjesto za tebe. Pošalji im svoj životopis, najkasnije do 27. prosinca.

Atlantic Grupa kompanija je koja odiše strašću, kreativnošću i rašću. Ona objedinjuje proizvodnju i distribuciju i stvara neke od najjačih i najomiljenijih regionalnih brendova poput Cedevite, Argete, Cockte, Smokija, Dietpharma. U razvedenom poslovnom sustavu Atlantic Grupe svatko može naći svoju priliku, a šarolikosti radnih pozicija zajedničko je samo to da ih obavljaju strastveni, kreativni i odgovorni pojedinci koji se u Atlanticu osjećaju kao svoj na svome. Ako im se želiš pridružiti, prijavi se na neki od otvorenih oglasa za posao za Farmaceute (m/ž), Farmaceutske tehničare (m/ž) i Farmaceutske voditelje (m/ž).

Decathlon, jedan od najvećih lanaca sportskom opremom, traži energične zaljubljenike u sport za poziciju Voditelja odjela (m/ž), koji će predano raditi na promociji tvrtkine vizije i ''omogućiti zadovoljstvo i pogodnosti sporta dostupnim svima". Glavne obveze i zadaci novog zaposlenika uključuju: komunikaciju i razgovor s klijentima, vođenje komercijalne strategije i razvijanje neovisnosti i talenata svojih suradnika. Životopis i motivacijsko pismo pošalji do 27. prosinca.

UNICEF Hrvatska je u potrazi za Menadžerom za prikupljanje sredstava za fond (m/ž) koji će promicati prava djece, graditi partnerstva s privatnim i javnim sektorom i angažirati pojedince čiji rad će unaprijediti djelovanje organizacije. Pod općim vodstvom predstavnika, na ovom radnom mjestu ćete biti odgovorni za cjelokupnu koordinaciju, planiranje, razvoj i realizaciju strategije prikupljanja sredstava u skladu sa UNICEF-ovom globalnom strategijom. Oglas ostaje aktivan do 31. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:33