MojPosao

Tražite posao? Ovaj tjedan zapošljavaju BIPA i najveća svjetska aviokompanija

Salveo d.o.o. farmaceutska tvrtka osnovana 2007. godine traži Business Data Analysta TRAŽITE POSAO? Dodatnu radnu snagu traži poznata drogerija, ali i najveća aviokompanija. Nude stalni radni odnos, bonuse, plaćen prijevoz, primamljive plaće i zdravstveno osiguranje. Evo do kada se možete prijaviti!
Lani se na casting za kabinsko osoblje zrakoplovne tvrtke Emirates prijavilo 63 kandidatkinja i kandidata
 Tom Dubravec / CROPIX

Portal MojPosao za tebe ovaj tjedan izdvaja atraktivne oglase. Pronađi posao za sebe i prijavi se već danas.

Emirates lete u više od 150 destinacija na šest kontinenta. Ovo je tvoja prilika da postaneš dio tima jer su u potrazi za Cabin Crew zaposlenicima. Pozivaju te na Otvorene dane u Zagrebu i Splitu, saznaj sve što te zanima na jednom mjestu. Ostvari svoj san i leti na mnoge destinacije. Detalje oglasa pogledaj na linku. Mjesto rada je Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati, a prijaviti se možeš do 8. studenog.

Salveo d.o.o. je farmaceutska tvrtka osnovana 2007. godine u Hrvatskoj. Cilj Salvea jest izgradnja zdravih, uspješnih i poznatih robnih marki inovativnih farmaceutskih proizvoda. Želiš li graditi karijeru u uspješnoj farmaceutskoj tvrtki u Zagrebu, prijavi se na oglas: Business Data Analyst. Imaš završen studij ekonomije ili informatike, posjeduješ znanje Excel PowerPivot-a, Excel PowerQuery, Power BI te 3 godine iskustva na sličnim poslovima (nije obavezno) - prijavi se na oglas jer baš tebe traže. Prijave su moguće putem linka do 11. studenog.

Tvrtka DMB PRODUCT d.o.o. osnovana je 2014. godine na području Zagreba. Primarno se bave strojnom obradom metala i izradom gumenih tehničkih proizvoda. Uz samu strojnu obradu, bave se bravarijom, zavarivanjem, izradom sirove gume, vodenim i plazma rezanjem te ostalim sličnim uslugama vezanim za strojnu obradu. Tvrtka za proizvodni pogon u Donjoj Bistri traži: CNC programera za rad na tokarilicama. Potrebna je srednja stručna sprema, višegodišnje iskustvo i znanje rada u AutoCAD-u. Nude stalan radni odnos i plaću od 8.000 kuna. Prijave su moguće do 6. studenog.

NARODNI TRGOVAČKI LANAC d.o.o. okuplja 8 hrvatskih trgovačkih kuća koje kroz više od 1.400 prodajnih mjesta posluju na području čitave Hrvatske. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenicima na poziciji: Trgovac. Opis posla uključuje: izlaganje robe, evidenciju rokova upotrebe, usmjerenost na kupca te prema potrebi rad na blagajni. Mjesto rada je Zagreb, Lučko i Krapina. Nude mogućnost napredovanja i dodatnih bonusa ovisno o zalaganju i plaćene troškove javnog prijevoza. Rok za prijavu je do 7. studenog.

BIPA d.o.o. je maloprodajni lanac drogerija koji broji više od 750 djelatnika i preko 110 prodavaonica gdje kupcima/klijentima stvaraju sjajne prilike u obliku dobrih ponuda, cijena i sjajnog iskustva kupovine. Zajedno sa zaposlenicima konstantno rade na daljnjem razvoju. Trenutno imaju otvorenu poziciju: Specijalist za digitalni marketing. Nude ti siguran posao u brzorastućoj i inovativnoj kompaniji, ugodno i poticajno radno okruženje, procjenu djelatnika te razvojne planove – BIPA akademija. Bonusi u skladu s ostvarenim ciljevima, plaćen prijevoz, ali i blagdanske bonuse, dodatak na staž i nagrade za lojalnost.

Postani dio MojPosao zajednice na LinkedIn-u i redovito prati nove poslove i zanimljivosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:05