MojPosao

Tražite posao? Dodatno pojačanje traže Pan Pek, Links i Studenac

Studenac je u potrazi za Brend Managerom s tri godine radnog iskustva
Ilustracija, pekara Pan Peka
 Damjan Tadić / Hanza Media

Hrvatska tvrtka sa 19 zaposlenika i 5 godina rada u Njemačkoj traži iskusne elektroinstalatere za rad u pokrajini Bavarskoj. Prednost imaju kandidati sa znanjem njemačkog jezika razina B1 ili B2. Po pitanju uvjeta koje pruža poslodavac, bitno je istaknuti da su plaćeni smještaj i prijevoz.

Na ovaj oglas se možete prijaviti putem linka za prijavu ili telefonski.

PAN PEK traži veći broj djelatnika za radu Zagrebu i Zadru. U pitanju su radne pozicije prodavača, skladištara, pomoćnog radnika u proizvodnji, vozača, zamjenika voditelja distribucije te voditelja distribucije i skladišta. Informacije o radnim uvjetima i potrebnim kvalifikacijama možete pronaći u oglasima na MojPosao.net, dok je rok prijave 7. kolovoza.

Links je vodeći maloprodajni lanac računalne opreme u Hrvatskoj sa skoro 20 godina postojanja. Trenutno su u potrazi za voditeljem lanca opskrbe sa iskustvom u budžetiranju i praćenju financijskih pokazatelja, vođenju tima i sa poznavanjem zakonskih propisa s područja uvoza robe. Prijavite se na ovaj oglas najkasnije do 4. kolovoza.

Studenac je zajedno s Radenskom postao jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u jadranskoj regiji te upravo traži Brand Managera sa tri godine radnog iskustva i naprednim poznavanjem engleskog jezika. Ostale informacije o ovom radnom mjestu možete pronaći u oglasu koji je aktivan do 4. kolovoza.

SCOTT BADER jedan je od vodećih proizvođača u kemijskoj industriji u regiji, član grupacije Scott Bader sa sjedištem u Velikoj Britaniji, objavljuje natječaj za radno mjesto Koordinator kreditne kontrole. Poznavanje francuskog jezika je prednost, dok se od kandidata očekuje iskustvo u radu u kreditnoj kontroli i knjigovodstvu kupaca, sa dokazanim poslovnim pristupom kroz rad na širim bazama kupaca u međunarodnom okruženju.

Ako niste pronašli oglas za sebe, provjerite preostalu ponudu poslova na MojPosao.net. Trenutno je aktivno više od 3.000 oglasa za rad u Hrvatskoj i inozemstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:09