MojPosao

Tražite posao? Dodatna pojačanja traže Infinum, Konzum, Studenac i Tommy

Usprkos krizi, ove tvrtke i dalje zapošljavaju
Djelatnici Konzuma na njihovom radnom mjestu
 Damir Krajac / CROPIX

Usprkos krizi, ove tvrtke i dalje zapošljavaju! MojPosao vam predstavlja atraktivne poslovne prilike.

Eurokamen, tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji tehničko-građevnog kamena, u potrazi je za većim brojem radnika. Ako imaš pozitivan i profesionalan stav, spreman si na stjecanje novih znanja i želiš raditi u dinamičnoj i poticajnoj sredini, prouči njihovu ponudu otvorenih radnih mjesta i pronađi nešto za sebe! Mjesto rada je Osijek, a rok za prijavu ističe 15. svibnja.

Ako želiš imati pristup najnovijim tehnologijama i raditi na nizu vrhunskih proizvoda u polju Smart Appliances i IoT, imamo rješenje! Infinum, jedna od najuspješnijih tvrtki za razvoj softvera u Hrvatskoj, zapošljava Višeg računovođu (m/ž). Idealan kandidat posjeduje barem 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, odlično poznaje računovodstvene propise i ima razvijene međuljudske i komunikacijske vještine. Oglas ostaje aktivan do 28. travnja.

Bilo da imaš iskustva rada u trgovini ili želiš steći svoje prvo radno iskustvo, a voljan si učiti i dokazivati se u izazovnoj radnoj okolini, prijavi se na natječaj za radno mjesto Prodavača – blagajnika (m/ž) u jednoj od brojnih Konzumovih prodavaonica. Nude ti rad u prijateljskim, dobro uigranim timovima, priliku za stalno zaposlenje, božićnicu, uskrsnicu, regres, dar za djecu… i koješta drugo! Javi im se do 28. travnja i postani dijelom Konzumovog tima.

Tommy, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj sa prodajnom mrežom od 210 visoko standardiziranih prodavaonica te preko 3.800 radnika, svoje ljudske potencijale žele dodatno osnažiti djelatnicima u Samoboru, Viškovu, Privlaci, Viru i Ninu. Do 8. svibnja se možeš prijaviti na oglas za radno mjesto Mesar (m/ž) i na taj način postati dijelom njihova stručnog tima.

Studenac je zajedno s Radenskom postao jedan od najvećih proizvođača mineralne vode u jadranskoj regiji, a njihovi najpoznatiji proizvodi su svjetski poznata mineralna voda Lipički Studenac i Radenska Classic u premium kategoriji. Zbog širenja poslovanja, Studenac zapošljava na poziciji Voditelj održavanja (m/ž), a novom kolegi nude ugovor o radu na određeno vrijeme uz mogućnost zaposlenja na neodređeno, razvoj stručnih kompetencija te razmjenu znanja i iskustava. Javi im se do 23. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:53