MOJPOSAO.HR

Tražiš posao? Ovi poslodavci traže tebe! Traže se zidari, pekari, bravari, trgovci... provjerite sve punude

Mnogi poslodavci pored plaće nude i dodatne benefite

Ilustrativna fotografija

 /Shutterstock

Pan-pek vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeće njihovih stručnjaka, omogućilo im je vodeću poziciju na tržištu. Svoj tim sada žele dodatno osnažiti na radnom mjestu: Administrator održavanja strojeva i opreme (m/ž). Opis posla podrazumijeva unos podataka u sustav, kreiranje tablica i izvještaja, brigu o skladištu, skeniranje novih ugovora i ažuriranje zajedničkih mapa, a rok za prijavu na oglas ističe 23. srpnja.

Švedska građevinska tvrtka UBOSS AB traži pojačanja na pozicijama: Zidar (m/ž) i Monter suhe gradnje-knaufer (m/ž). Potrebno je posjedovati najmanje 2 godine radnog iskustva na navedenim pozicijama, a novim kolegama nude plaćen put u Švedsku i nazad u Hrvatsku na odmor, trinaestu plaću, plaćen smještaj, plaću sukladnu švedskom standardu (od 11,5 do 15 eura neto po satu) te mogućnost napredovanja do mjesta voditelja projekata. Javi im se do 25. srpnja.

Mick, jedno je od vodećih poduzeća u veleprodaji i maloprodaji proizvoda crne metalurgije u RH sa sjedištem u Rijeci, zapošljava na radnim mjestima: Bravar – cjevar u proizvodnji (m/ž) i Operater na laseru/CNC stroju (m/ž). Nude ti osiguran topli obrok, slobodne vikende, bonuse za dobro odrađen posao, mogućnost stalnog usavršavanja te napredovanja i rad u izvrsnom i poticajnom radnom okruženju. Ako želiš postati dijelom njihovog tima, svoj životopis im pošalji do 29. srpnja.

Agroproteinka, tvrtka koja se bavi prijevozom, zbrinjavanjem i termičkom preradom nusproizvoda životinjskog podrijetla, ima potrebu za zapošljavanjem novih zaposlenika na lokaciji u Sesvetskom Kraljevcu. Preciznije, zapošljavaju na pozicijama: Pakirač-rukovatelj viličarom (m/ž) i Radnik za istovar nusproizvoda životinjskog podrijetla (m/ž). Nude mogućnost stalnog zaposlenja i odlične uvjete rada, a prijave primaju do 29. srpnja.

Markuševec, obrt obiteljskog tipa koji već 10 godina uspješno posluje u sektoru proizvodnje i prodaje pekarskih proizvoda, zapošljava Trgovca (m/ž). Prethodno radno iskustvo nije potrebno, a na ovom radnom mjestu ćeš biti zadužen/a za svakodnevnu komunikaciju i posluživanje kupaca, slaganje proizvoda na policu i u vitrine te održavanje radnog prostora čistim. Zauzvrat ti nude plaću u rasponu od 5.500 do 7.000 kuna i stalan posao. Rok za prijavu na oglas ističe 23. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 01:51