MojPosao

Tražiš posao? Domaće tvrtke zapošljavaju vodoinstalatere, dizajnere, električare...

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Serviser klima-uređaja, ilustracija
 Damjan Tadić / Ilustracija/HANZA MEDIA

J & Z Elektro und Datentechnik GmbH je tvrtka iz Frankfurta na Majni koja se bavi izvođenjem svih vrsta elektroinstalacija. Zbog povećanog opsega posla zapošljavaju na poziciji Električar/elektroinstalater (m/ž). Novom kolegi nude stručno usavršavanje i mogućnost napredovanja, ugovor na neodređeno s probnim rokom te pristup novim tehnologijama i alatima. Idealan kandidat posjeduje najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, ima srednju stručnu spremu elektrotehničkog smjera i odlično razumije elektro sheme i planove. Oglas ostaje aktivan do 4. lipnja.

Ako se vidiš kao inicijator u kreiranju novih i izazovnih projekata i voliš raditi u dinamičnom internacionalnom okružju, prijavi se na oglas za radno mjesto Voditelj razvoja poslovanja (m/ž) u BIPI. Ovaj maloprodajni lanac drogerija ti nudi siguran posao u brzorastućoj i inovativnoj internacionalnoj organizaciji, razvojne edukacije, bonuse u skladu s ostvarenim ciljevima te mogućnost internog napredovanja. Javi im se do 31. svibnja.

INNECTO d.o.o je tvrtka specijalizirana za iskope i građenje, prijevoz, transport i servisne usluge. Tvrtka je u potrazi za Vodoinstalaterom (m/ž), a prednost pri zapošljavanju imaju samostalni i odgovorni kandidati s barem jednom godinom radnog iskustva na izvođenju instalacija u građevinarstvu. Nude natprosječna i redovita primanja, osiguran smještaj te kontinuirane edukacije. Ako su te zainteresirali, svoj životopis im pošalji do 15. srpnja.

STARCO BELI MANASTIR je tvornica čeličnih kotača koja od 2002. godine poljoprivredne distributere opskrbljuje vrhunskim rješenjima. Trenutno su u potrazi za Upraviteljem za financije i ljudske resurse (m/ž) koji će biti zadužen za upravljanje i razvoj vlastitog tima djelatnika, nadgledati upravljanjem novčanih tokova, poboljšati efikasnost i smanjiti troškove te razvijati i njegovati odnose s vanjskim savjetnicima. Rok za prijavu na oglas ističe 29. svibnja.

Namještaj MIMA, renomirana tvrtka na području prodaje i proizvodnje namještaja za svoj daljnji razvoj maloprodaje i proizvodnje osnažuje svoju poziciju na tržištu otvaranjem prodajnog mjesta u Kastvu. Pridruži se ambicioznom timu u dinamičnom i zahtjevnom poslovnom okruženju na sljedećem radnom mjestu: Industrijski dizajner (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imaju kreativne osobe s vrlo razvijenom osobnošću prostornog predočavanja, likovnog izražavanja i analitičkim pristupom rješavanju problema.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:52