Oglas za posao

Traži se osobni asistent koji će putovati svijetom, mjesečna plaća 28 tisuća kuna

Očekuje se informatička pismenost, dobro vladanje društvenim mrežama, organiziranost i ambicija
Matthew Lepre, 26-godišnji milijunaš
 Matthew Lepre / Screenshot: Instagram

“Najcool posao na svijet” uključuje putuvanje svijetom svijetom i odsjedanje u skupim hotelima, a ta se "muka" kompenzira mjesečnom plaćom od 28 tisuća kuna.

To nudi Matthew Lepre, 26-godišnji milijunaš iz Australije koji se bavi e-trgovinom i zapošljava osobnog asistenta ili asistenticu koja će ga pratiti na čestim poslovnim putovanjima u Japan, Dubai i na Havaje. Zaduženje budućeg zaposlenika bit će koordiniranje njegovim gustim rasporedom, a za to daje godišnju plaću od 340 tisuća kuna (52 tisuće dolara).

- Plaća se temelji na iskustvu osobe, a troškove smještaja i putovanja plaćamo zasebno – objasnio je milijunaš dodajući da će budući zaposlenik morati putovati svakih nekoliko mjeseci.

Mladom trgovcu nije problem izdvojiti za visoku plaću svog osobnog asistenta jer svojim online biznisom, a održava on i kursove poslovnog treninga, zarađuje 120 tisuća dolar mjesečno. Odustao je od fakulteta s 23 godine, a od tada predano uči i gradi svoje carstvo.

View this post on Instagram

A post shared by Matthew Lepre (@matthewlepre) on

Istu razinu predanosti traži i od svog asistenta koji će često morati iskorači izvan svoje zone ugode, kaže. Osim marljivosti, novi zaposlenik mora biti duhovit i spontan.

- Želim nekoga tko će se pridružiti mojim avanturama. Volim ono što radim, ali kad si na vrhu onda si jako zaposlen. Tražim nekog pouzdanog tko će mi pomoći u tim dnevnim aktivnostima – kaže.

Tako od budućeg zaposlenika, uz ljubav prema putovanjima, očekuje informatičku pismenost, dobro vladanje društvenim mrežama, organiziranost i ambiciju.

Naveo je i popis uvjeta, a sve zainteresirane pozvao da prate njegov YouTube kanal gdje dokumentira svoj život, pa aplikanti mogu sami procijeniti je li posao za njih ili nije. Za prijavu potrebno je posjetiti stranicu ecomwarrior.com.

Uvjeti:

- Sposobnost multitaskinga

- znanje u organizaciji nacionalnih i internacionalnih putovanja

- izvrsne računalne sposobnosti

- izvrsno poznavanje društvenih mreža

- posvećenost detaljima

- Želja za predanim radom

- Važeća putovnica najmanje godinu dana

- Proaktivnost

- Točnost

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:07