Prešla iz Addiko banke

Transfer na vrhu: Višnja Božinović imenovana je novom članicom Uprave Raiffeisenbanka

U svojoj dugogodišnjoj karijeri radila je i u PBZ-u, Splitskoj banci te Croatia osiguranju
Višnja Božinović, članica Uprave RBA
 Raiffeisenbank/Press

Višnja Božinović nova je članica uprave Raiffeisenbanka (RBA), a na novu poziciju prelazi iz Addiko banke gdje je bila izvršna direktorica za upravljanje prodajom i distribucijskim kanalima. U RBA će preuzeti nadležnost nad poslovanjem sa stanovništvom.

Božinović je svoju bankarsku karijeru započela prije dvadeset godina u Riadria banci, a nastavila ju je graditi i u Privrednoj banci Zagreb te Splitskoj banci. U svojoj dugogodišnjoj karijeri obnašala je niz menadžerskih funkcija u poslovanju sa stanovništvom. Dodatno, ima i iskustvo rada u industriji osiguranja koje je stjecala u Croatia osiguranju.

- Siguran sam da ćemo uz njezinu pomoć i ekspertizu uspješno unaprijediti organizacijske dijelove Banke za koje je nadležna te će dodatno osnažiti Upravu, menadžment i djelatnike Banke - izjavio je Michael Georg Müller, predsjednik Uprave RBA ovom prilikom.

Pohađala je i završila brojne programe usavršavanja i edukacije, te se ističe bogatim poslovnim iskustvom u bankarskoj, ali i financijskoj industriji. Novim imenovanjem unutar Uprave Raiffeisen banke, Višnja preuzima nadležnost nad poslovanjem sa stanovništvom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 13:14