U potrazi za pojačanjem

Svjetska kompanija pića traži statiste iz Hrvatske. Nude dnevnicu od 250 do 750 kuna

Produkciju vodi tvrtka Bas Production koja već naveliko radi na projektu te će se casting za statiste održati već sutra, 20. veljače
Ilustracija: Razgovor za posao
 Lyndon Stratford / Alamy / Alamy / Profimedia

Sljedećeg će se mjeseca snimanje reklame za jednu od najpoznatijih svjetskih pića Coca Colu snimati ni više ni manje nego na lokacijama Pule. Preciznije, 10. 11. i 12. ožujka snimat će se reklama za Europsko nogometno prvenstvo koje se održava ovog ljeta.

Produkciju vodi tvrtka Bas Production koja već naveliko radi na projektu te će se casting za statiste održati već sutra, 20. veljače, i u petak, 21. veljače, u terminima od 10 do 13.30 i od 15.30 do 19 sati (oba dana) u Restoranu Forum na istoimenom gradskom trgu u središtu grada.

Kako piše Glas Istre, organizatori traže muškarce i žene između 20 i 45 godina, raznog izgleda, stariju gospođu odnosno baku preko 65 godina te sredovječnog ili starijeg gospodina, i to ćelavog, s brkovima, mediteranskog izgleda i izražene osobnosti. Organizatori ističu da je poželjno da castingu prisustvuju osobe iz Pule i Istre. To ne znači da ne mogu sudjelovati osobe iz udaljenijih mjesta, no trebaju imati na umu da putni troškovi dolaska na casting i na snimanje nisu plaćeni nego ih pokrivaju sami, kao što ni noćenja ni smještaj za vrijeme snimanja ne osigurava produkcija.

Oni koji žele sudjelovati na castingu moraju prijaviti svoj dolazak imenom i prezimenom te navesti koji dan i u koje vrijeme žele doći na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Organizatori ističu da ako netko ne pošalje e-mail na vrijeme - samo dođe u navedenim terminima. Izabrani statisti bi trebali biti na raspolaganju za probu kostima (6. ili 7. ožujka) i za snimanje tri dana (10., 11. i 12. ožujka).

Što se tiče honorara, radi se o standardnom honoraru za statiranje što iznosi oko 250 kuna neto po danu snimanja. Za statiste s ulogama on je ipak nešto veći, oko 750 kuna neto po danu snimanja. Ovo je idealna prilika za sve koji žele sebe vidjeti na velikom ili malom ekranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2022 07:37