Unaprjeđenje procesa

Stručnjakinja za reviziju i maslinarka novo je pojačanje vodnjanskog tehnološkog diva

Njezin dolazak rezultirat će implementacijom protokola i praksi za osiguravanje potpune transparentnosti upravljanja
Aurora Volarević, nova izvršna direktorica za reviziju u Infobipu
 Infobip

Infobip, jedna od vodećih IT kompanija u Hrvatskoj i regiji, na mjesto nove izvršne direktorice za reviziju doveo je Auroru Volarević, iz Deutsche Telekom Grupe. Volarević će biti zadužena za izvještavanje Upravnog odbora Infobipa i budućih investitora, a njezino imenovanje predstavlja jačanje cjelokupnog upravljačkog vodstva vodnjanske tvrtke i u skladu je s Infobipovim planovima za daljnji rast.

Volarević će uspostaviti odjel globalne interne revizije u kompaniji, a njezin dolazak rezultirat će implementacijom protokola i praksi za osiguravanje potpune transparentnosti upravljanja.

"Infobip planira udvostručiti broj zaposlenika u narednih nekoliko godina i dodatno proširiti portfelj najsuvremenijih i visoko-tehnoloških usluga u gotovo svakom kutku svijeta. Raduje me što sam dio tima koji će podupirati tu strategiju i što ću imati priliku implementirati pristup temeljen na kontinuiranoj procjeni rizika s ciljem unaprjeđenja poslovnih procesa i kontrola za tvrtku s ambicioznom projekcijom rasta", poručuje Volarević, koja će biti locirana u Infobipovom sjedištu u Vodnjanu.

S više od 20 godina iskustva u reviziji i upravljanju rizicima, Volarević je prethodno bila dio globalnog revizorskog menadžment tima Deutsche Telekoma te je vodila Odjel internih kontrola, revizije i rizika za HT Grupu i Crnogorski Telekom. Također je obnašala niz upravljačkih funkcija u bankarskoj industriji uključujući one u tvrtkama Sumitomo Mitsui Banking Corporation, UniCredit Grupa i Kentbank.

"Aurora iza sebe ima sjajne rezultate koji uključuju veliki broj kompleksnih, globalnih i top-level projekata za unaprjeđenje procesa u područjima financijske i IT revizije, detekcije prijevara i upravljanja poslovanjem. Donosi nam znanje i iskustvo potrebno za naš iskorak na iduću razinu. Svim srcem joj želim dobrodošlicu u Upravni odbor tvrtke", rekao je Silvio Kutić, izvršni direktor Infobipa.

Volarević je u Zagrebu diplomirala telekomunikacije na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, završila studij menadžmenta te magistirala reviziju na Ekonomskom fakultetu. Nedavno je završila i certificirani program podatkovne znanosti sveučilišta Harvard. Voli posjećivati nove krajeve, a u Istri sa svojom obitelji ima maslinik i proizvodi maslinovo ulje s kojim redovito osvaja nagrade na međunarodnim natjecanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. studeni 2023 07:43