Novo pojačanje

Sanja Petek Mujačić iz Brukete&Žinić OM prešla u tvrtku Vetturelli gdje će biti partnerica

Sanja dolazi s pozicije izvršne direktorice gdje se bavila strateškim razvojem agencije
Dijana Vetturelli, Viktor Vetturelli i Sanja Petek Mujačić
 Vetturelli / Press

Nakon što je tvrtka Vetturelli prije dva mjeseca najavila širenje svog područja djelovanja na komunikacijsko-organizacijsko savjetovanje, sa svrhom da liderima i kompanijama pomognu u procesu prilagodbe na digitalnu transformaciju, od prošlog tjedna u njihov je tim stiglo pojačanje u vidu Sanje Petek Mujačić, koja je od 15. svibnja uz Dijanu i Viktora Vetturelli partnerica i direktorica društva.

Sanja dolazi s pozicije izvršne direktorice Bruketa&Žinić OM gdje se tijekom proteklih 13 godina bavila upravljanjem i strateškim razvojem agencije, ekspanzijom na međunarodna tržišta te razvojem novih usluga i područja djelovanja poput pokretanja prvih Design Thinking edukacija i digitalnog odjela agencije. Surađujući s regionalnim i međunarodnim tržišnim liderima stekla je uvid i iskustvo u kompanijske procese i kulture te probleme sa kojima se u današnje vrijeme suočavaju.

“Kako nedavna međunarodna istraživanja pokazuju da svega 6% Izvršnih direktora ističe zadovoljstvo učinkovitošću inovativnih procesa u svojoj kompaniji, od iznimnog nam je značaja da u timu imamo Sanju koja sa sobom donosi i razumijevanje i iskustvo digitalizacije i inovativnosti”, objašnjava Viktor Vetturelli.

“Digitalna transformacija ne odnosi se samo na primjenu naprednih tehnoloških rješenja, razvoj novih usluga i način interakcije s korisnicima i potrošačima, već i na način na koji strateške odrednice i vizija tvrtke žive među zaposlenicima. Kreativna industrija iz koje dolazim toga je svjesna i u stalnoj je potrazi za inovativnim procesima i njihovom integracijom u agencijsku svakodnevicu. Kao menadžeru i lideru organizacijska kultura mi je bila iznimno bitna, pa me raduje prilika da u suradnji s Dijanom i Viktorom stvaram rješenja za poticanje i izgradnju pozitivne korporativne kulture,” izjavila je Petek Mujačić.

Kako navode iz tvrtke Vetturelli, fokus daljnjeg rada će im biti na pomaganju liderima i organizacijama u procesu prilagodbe na digitalnu transformaciju kroz izgradnju odgovarajuće korporativne kulture te će se u projekte prema potrebi uključivati i iskusni stručnjaci i kreativni umovi različitog backgrounda, od tehnologije, dizajna i kreativnih djelatnosti, do sociologije i psihologije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:00