Pojačanje na vrhu

Rahela Sakoman nova je regionalna direktorica ljudskih potencijala u Schneider Electricu

Bit će zadužena za područje Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine
Rahela Sakoman, regionalna direktorica ljudskih resursa u Schneider Electricu
 Schneider Electric / Press

Rahela Sakoman nova je regionalna direktorica ljudskih resursa kompanije Schneider Electric, a bit će zadužena za područje Slovenije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine.

Jedan od njezinih prioriteta, poručuju iz kompanije, bit će naglasak na digitalnoj transformaciji koja je, zahvaljujući primjeni novih tehnologija i ubrzanoj digitalizaciji, sve intenzivnija. Fokus Rahele Sakoman bit će, stoga, na kontinuiranom učenju i nadogradnji stručnih i specijalističkih znanja, kao i na razvoju novih vještina i primjeni alata u podršci digitalizacije poslovanja.

Na poziciju regionalne direktorice ljudskih resursa Schneider Electrica prelazi s mjesta savjetnice za ljudske resurse u energetskoj multinacionalnoj kompaniji Eni, a karijeru je započela kao projektna menadžerica u Ulixu.

Sakoman, koja će na novoj poziciji zamijeniti Tamaru Živanović, magistrirala je psihologiju na Sveučilištu Alliant International u San Diegu, dok je preddiplomski studij pohađala na Wright State University u Daytonu (SAD) i Sveučilištu Webster u Beču (Austrija).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:08