Veliko priznanje

Prvi čovjek PBZ-a dobitnik prestižne nagrade:'Ovo je povijesni zapis uspjeha cijelog tima'

Nagrada CEO Today Europe obilježava uspjeh, inovaciju i stratešku viziju glavnih izvršnih direktora
Dinko Lucić, predsjednik uprave PBZ-a
 Boris Kovačev / CROPIX

Predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb (PBZ) Dinko Lucić dobitnik je prestižne nagrade CEO Today Magazine Europe Awards za 2019. godinu u Hrvatskoj, pohvalili su se danas iz te banke.

- Iznimno sam ponosan na ovu zaista posebnu nagradu koja je povijesni i trajni zapis priznanja i uspjeha cijelog našeg tima PBZ Grupe. Jedno od mojih osnovnih uvjerenja, koje se potvrdilo tijekom moje dugogodišnje menadžerske prakse, jest da pravu razliku čine ljudi - poručio je ovim putem nagrađeni šef PBZ-a.

Nagrada CEO Today Europe obilježava uspjeh, inovaciju i stratešku viziju glavnih izvršnih direktora u brojnim sektorima i industrijama diljem Europe, od IT sektora, preko energetike do bankarstva.

Istraživački tim koji odabire dobitnike rukovodi se stajalištima brojnih dionika, uključujući investitore, analitičare, zaposlenike i medijske profesionalce širom svijeta kako bi izradili godišnje nagrade CEO Today Europe Awards, a ovog su puta prepoznali niz Lucićevih postignuća u vođenju PBZ-a tijekom proteklih godinu dana.

- Ponosan sam na naš tim i ovom prilikom želim zahvaliti na doprinosu svim našim zaposlenicima, ali i našim klijentima zbog kojih stalno nastojimo biti još bolji i osigurati im cijeli spektar financijskih usluga na najvišoj svjetskoj razini - zaključio je Dinko Lucić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 04:41