NOVA IMENOVANJA

PROMJENE U UPRAVI TVRTKE PHILIP MORRIS ZAGREB Jasmina Tome i Stanko Kršlović novi članovi Uprave, Anita Letica ostaje generalna direktorica

Jasmina Tome, Stanko Kršlović i Anita Letica
 Philip Morris Zagreb

Jasmina Tome imenovana je novom članicom Uprave za financije tvrtke Philip Morris Zagreb (PMZ), dok je Stanko Kršlović novi član Uprave za Korporativne poslove, zamijenivši na toj poziciji Marijanu Bubalo koja je preuzela ulogu generalne direktorice za tržište Slovenije.

Promjene su to koje su u PMZ-u obilježile kraj prošle i početak ove godine.

Uz nove članove, na čelu Uprave ostaje dosadašnja generalna direktorica Anita Letica koja se kompaniji pridružila još 2008. godine, nakon karijere u Plivi. Prije nego što je postala predsjednicom Uprave PMZ-a, Letica je bila direktorica poslovnog razvoja i planiranja za regiju Jugoistočna Europa. Ovu godinu započela je s proširenjem odgovornosti i za poslovanje u Sloveniji.

- Vrlo dobro poznajem oba tržišta i kolege iz obje podružnice. U Hrvatskoj i Sloveniji poduzeli smo prve korake za ostvarenje naše vizije budućnosti bez dima cigareta, a veseli me činjenica da su odrasli pušači pokazali potrebu i interes za boljim alternativama od nastavka pušenja te su i prvi rezultati komercijalizacije IQOS-a u Hrvatskoj i Sloveniji ohrabrujući. Za ostvarenje naše vizije, osim inovativnog proizvoda i optimalnog regulatornog okvira, uvidjeli smo i potrebu da prilagodimo način poslovanja i internu organizaciju slijedom čega su nastale najnovije promjene u Upravi – istaknula je Letica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:11