Čeka se novo imenovanje

Promjene na čelu Zagrebačke pivovare: Marko Njavro više neće biti predsjednik Uprave

Nakon 15 godina u kompaniji i vrlo uspješne posljednje tri godine na mjestu predsjednika Uprave i Izvršnog direktora za Hrvatsku, BiH i Sloveniju, Njavro je odlučio napustiti Zagrebačku pivovaru
Marko Njavro, predsjednik Uprave Zagrebacke pivovare
 Arhiva / HANZA MEDIA

Zagrebačka pivovara u četvrtak je izvijestila da Marko Njavro od 1. siječnja neće biti predsjednik Uprave, a nova imenovanja biti naknadno objavljena.

U priopćenju se kaže da zbog odlaska na novu dužnost Marko Njavro od 1. siječnja više nije predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare.

Nakon 15 godina u kompaniji i vrlo uspješne posljednje tri godine na mjestu predsjednika Uprave i Izvršnog direktora za Hrvatsku, BiH i Sloveniju, Njavro je odlučio napustiti Zagrebačku pivovaru i Molson Coors, navodi se.

"Zajedno sa svojim timom, Njavro je na tri tržišta koja je vodio napravio odlične rezultate. Pod njegovim vodstvom Zagrebačka pivovara je prvi puta u povijesti ostvarila prihode veće od milijarde kuna, kontinuirani rast na svim tržištima, a i tri je godine zaredom proglašena TOP poslodavcem", ističu iz Zagrebačke pivovare napominjući da će nova imenovanja u Zagrebačkoj pivovari biti objavljena u razdoblju koje slijedi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2022 03:38