MojPosao

ProCall zapošljava djelatnika u pozivnom centru, plaća može dosegnuti 9000 kuna

Gavrilović zapošljava više Djelatnika za održavanju proizvodnih linija/strojeva u Petrinji
Ilustracija
 Profimedia, Panthermedia

MojPosao predstavlja poslodavce na čije se oglase možete prijaviti već danas.

ProCall je tvrtka koja se bavi telefonskom prodajom, anketiranjem i marketinškim aktivnostima na njemačkom govornom području, a zapošljava Djelatnika u pozivnom centru. Uvjet je da odlično poznajete njemački jezik te da ste fleksibilni, pouzdani i komunikativni. Poslodavac nudi fiksnu plaću od 5 tisuća kuna neto i plaćen prijevoz te mjesečni varijabilni dio plaće uz koji neto mjesečna primanja rastu preko 9 tisuća kuna. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 31. siječnja.

TEPEx je regionalni lider u proizvodnji protueksplozijskih zaštićenih električnih uređaja, a oslanja se na vlastite kadrove i proizvode vlastitog razvoja. Tvrtka zapošljava Električara/elektromontera koji će se baviti montažom električnih proizvoda (rasvjeta, upravljački ormari, razvodni ormari). Mjesto rada je Zabok, a prijaviti se možete do 23. siječnja.

Terra Jaska traži više Servisera građevinske mehanizacije za servisiranje građevinske mehanizacije u servisnoj radionici i na lokaciji korisnika. Traži se više izvršitelja, poželjno KV, VKV ili SSS tehničkog usmjerenja, dok je prednost poznavanje građevinske mehanizacije i/ili kamiona i/ili viličara. Poslodavac vam nudi rad u internacionalnom okruženju, stimulativnu plaću i ugodnu radnu okolinu. Prijaviti se možete do 31. siječnja.

Tvrtka Model Pakiranja članica je Model Grupe sa sjedištem u Švicarskoj, a bavi se proizvodnjom i prodajom ambalaže od valovitog kartona. Na lokaciji u Zagrebu tvrtka zapošljava preko 150 ljudi, a trenutno za potrebe svog tvorničkog dućana traži Asistenta u prodaji i logistici. Poslodavac nudi plaću od 4 do 6 tisuća kuna neto, a prijave na oglas traju do 30. siječnja.

Gavrilović zapošljava više Djelatnika za održavanju proizvodnih linija/strojeva, a mjesto rada je Petrinja. Poželjni su kandidati sa završenom srednjom stručnom spremom bravara, strojara, strojobravara, strojarskog tehničara ili tokara te poznavanje engleskog i/ili njemačkog jezika. Poslodavac budi edukaciju i dodatna usavršavanja te timski rad u dinamičnom okruženju. Prijaviti se možete do 23. siječnja.

TourDesk softverska je tvrtka osnovana na Islandu 2013. godine, koja djeluje u brzorastućoj turističkoj industriji. U Zagrebu zapošljava C# Software Developera s više od pet godina radnog iskustva u web razvoju s C# i znanjem rada u .NET Core. Prijaviti se možete do 21. siječnja.

BADEL 1862 zapošljava Regionalnog voditelja prodaje. Imate visoko obrazovanje, pet godina radnog iskustva u prodaji, vodili ste prodajni tim? Poznajete hrvatsko FMCG tržište, angažirani ste, predani i igrate fer? Onda je ovo posao za vas! Bit ćete zaduženi za vođenje prodajnog tima regije i ostvarenje postavljenih ciljeva poslovanja, a na oglas se možete prijaviti do 28. siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:24