Imenovanja

Pojačanje u menadžerskom timu: Zvonimir Seki novi direktor marketinga Francka

Seki u Franck dolazi iz Jamnice gdje je od 2016. godine, kao direktor marketinga, bio zadužen za razvoj i implementaciju marketinških strategija za tržišta Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Mađarske
Zvonimir Seki
 Franck

Zvonimir Seki pridružio se timu Francka početkom travnja na poziciji direktora marketinga gdje će voditi strateško planiranje i upravljanje bogatim portfeljem brendova kompanije među kojima su Jubilarna kava, Franck cappuccina i Franck čajevi te espresso blendovi poput Franck Stretto i Superiore Rainforest Alliance. Na novoj poziciji bit će odgovoran i za razvoj strategije inovacija za tržišta Hrvatske i regije, kao i daljnju digitalizaciju marketinških i prodajnih kanala.

Seki u Franck dolazi iz Jamnice gdje je od 2016. godine, kao direktor marketinga, bio zadužen za razvoj i implementaciju marketinških strategija za tržišta Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Mađarske.

Bogato iskustvo i znanje na području marketinga stjecao je tijekom više od dvadeset godina karijere radeći u nizu regionalnih i multinacionalnih kompanija kao što su, uz Jamnicu, Zvijezda, Sirela/Lura, Dukat te Lactalis. Tu se ističe i međunarodno iskustvo na tržištima zapadne Europe koje je stekao kao direktor marketinga u diviziji sira Lactalis Iberia, sa sjedištem u Madridu. Diplomirao je na Fakultetu za menadžment u turizmu u Rijeci, a završio je i Executive MBA studij na Visokoj poslovnoj školi Cotrugli.

U sklopu marketinških i komunikacijskih aktivnosti, Franck ima za cilj nastaviti osnaživati potrošačko iskustvo u svojim ključnim kategorijama, a važan strateški prioritet ostaju izvozna tržišta i prepoznavanje novih prilika za rast, kao i unapređenje učinkovitosti poslovanja na svim razinama kroz agilnu organizaciju i snažne brendove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 00:06