NOVI CEO JENZA

‘Početkom 2021. očekujemo nekoliko tisuća korisnika‘

Startup Jenz će tako voditi njegov suosnivač koji ima više od 20 godina menadžerskog i poduzetničkog iskustva
Marko Kučić

Marko Kučić novi je CEO Jenza, internog startupa domaće IT tvrtke Q, koja ima za cilj povezati, angažirati i informirati zaposlenike te mijenjati poslovnu kulturu. Startup Jenz će tako voditi njegov suosnivač koji ima više od 20 godina menadžerskog i poduzetničkog iskustva u pretvaranju lokalnih startupa u uspješne međunarodne pothvate, priopćeno je iz tvrtke.

Marko Kučić svoje je znanje i iskustvo stekao u COTRUGLI Business School-u kao suosnivač i direktor Poslovnog razvoja, a posljednjih mjeseci uspješno razvija poslovnu priču Jenza čija popularnost kontinuirano raste. Uz nekoliko stranih i domaćih tvrtki koje već koriste ovo rješenje, poput hrvatskog Deloittea, trenutno je u procesu onboardinga ukupno 10-ak novih kompanija. Aplikacija je prilagodljiva potrebama klijenata, tako da je mogu koristiti kompanije različite veličine i strukture.

- Jenz je u ruke klijenata došao u travnju, baš u vrijeme lockdowna, kada im je pomogao da na jednom mjestu informiraju zaposlenike o svim važnim vijestima. Uvjetovani rad od kuće pogodovao je povećanoj potražnji od očekivane, s obzirom na to da je izgradnja snažnog timskog duha postala goruća tema za svakog poslodavca. Drago nam je u kojem se smjeru Jenz razvija, te očekujemo da ćemo početkom 2021. imati nekoliko tisuća aktivnih korisnika i još veći broj klijenata - ističe Marko Kučić.

Na Jenzu je do sada radilo više od 30 stručnjaka iz različitih područja kako bi stvorili idealno rješenje za internu komunikaciju. Jenz funkcionira kao moderna, zatvorena društvena mreža koja olakšava i značajno unaprjeđuje informiranje i povezivanje zaposlenika. Aplikacija ima osam značajki, a zaposleniku je dovoljna minuta dnevno da ih pregleda: Službene obavijesti, Objave zaposlenika, Profil zaposlenika, Status odsutnosti, Pohvali kolegu, Anonimni pretinac prijedloga i žalbi, Anonimke ankete te Kalendar događanja.

Rezultati anonimne ankete pokazali su konkretne benefite upotrebe Jenza - 87% zaposlenika ima odličnu komunikaciju s kolegama, 90% zaposlenika osjeća potporu nadređenih i 96% zaposlenika savršeno razumije svoje zadatke i ciljeve. Iako je aplikacija nova na tržištu, već je nominirana i za prestižnu nagradu “Best Mobile App 2020”, čiji se rezultati očekuju ovog prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. prosinac 2023 16:19