Jedinstvena kombinacija

Počele prijave poduzeća za Career Speed Dating 2020.

Otvorene su prijave poduzeća za peti po redu Career Speed Dating, jedinstvenu kombinaciju speed datea i intervjua za posao. Career Speed Dating će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva od 8. do 10. prosinca 2020. Prijave poduzeća počele su 7. rujna, a traju sve do 25. rujna. Iza ovog projekta stoje Centar karijera FER-a te udruga eSTUDENT. Poduzeća se za sudjelovanje mogu prijaviti na internet stranici događaja.

Što je Career Speed Dating?

Career Speed Dating je projekt koji spaja poslodavce i studente STEM usmjerenja kroz niz intervjua od osam minuta. U osam minuta poduzeća će otkriti sviđaju li im se studenti i obrnuto, a nakon toga imat će dvije minute za međusobno ocjenjivanje. Sudjelovanje na projektu je prilika i za studente, a i za poslodavce.

Poslodavci će prijavom dobiti pristup životopisima studenata koji sudjeluju i povratnu informaciju kod intervjua s prijavljenima. Poduzeća se kroz sudjelovanje mogu predstaviti studentskoj zajednici i upoznati velik broj studenata koji će jednog dana možda biti njihovi zaposlenici. Također, predstavljaju i svoj način rada te programe studentskih praksi. Sudjelovanjem se otvara prilika za umrežavanje studenata i poslodavaca.

Update ovogodišnjeg događaja

Career Speed Dating je, poput mnogih ovogodišnjih događanja, morao izmijeniti razne značajke projekta. Zbog sigurnosti svih prijavljenih, smanjit će se broj poduzeća u svakoj skupini, a povećati broj skupina. Sam događaj bit će organiziran uz poštivanje epidemioloških mjera. Za ostale informacije pratite novosti s web stranice CSD-a.

Prijavite se!

Prijavite se što prije jer prijave traju malo manje od 3 tjedna. Kako biste saznali još više informacija o Career Speed Datingu, posjetite web ili Facebook stranicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:59