mojposao

Ovoga tjedna zapošljavaju Klising, Touch Support, Stanton Chase, Decathlon...

Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru!
 Cecilie_arcurs

I ovoga tjedna u suradnji s portalom MojPosao donosimo vam izbor najatraktivnijih poslovnih oglasa.

KLISING je od 1995. godine prisutan na hrvatskom i na međunarodnom tržištu, radeći pametna rješenja za upravljanje ljudskim resursima. Kako tvrde, esenciju tvrtke čini njezin stručan kadar i zadovoljstvo zaposlenika, a svoj tim žele osnažiti na poziciji Senior developer (m/ž). Zainteresiranim kandidatima, koji moraju posjedovati barem 3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja, edukacije i učenje te stalan posao. Javi im se do 20. listopada.

Touch Support je multinacionalna tvrtka za optimizaciju poslovnih procesa sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. U potrazi su za nekoliko pojedinaca koji žele započeti ili unaprijediti svoju karijeru u sektoru financija i koji žele raditi u dinamičnom i multikulturalnom okruženju. Trenutno zapošljavaju na nekoliko računovodstvenih pozicija, radi se na daljinu, a svi koji se odluče prijaviti za oglas svoje moraju poslati životopise pisane na engleskom jeziku. Rok za prijavu na oglase ističe 27. listopada.

Tvrtka Stanton Chase, prestižno međunarodno i rastuće osiguravajuće društvo, traži Glavnog direktora prodaje (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje osmišljavanje promotivnih aktivnosti za promociju tvrtkinog branda, uspostavljanje izvrsnih dugoročnih odnosa s potencijalnim i postojećim kupcima te vođenje velikog internog prodajnog tima. Idealan kandidat posjeduje od 7 do 10 godina relevantnog radnog iskustva, vrhunske analitičke vještine i timski je igrač. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 7. studenog.

Poliklinika Identalia, vodeći Invisalign provider i jedna od tvrtki predvodnica dentalnog turizma u Hrvatskoj, u svoj tim oduvijek prima ljude koji, baš poput njih, i sami neprestano teže biti bolji sutra nego što su to danas. Ako si u potrazi za okruženjem koje prati i implementira najnovija digitalna dostignuća dentalne medicine javi se na oglas za Doktora dentalne medicine u području digitalne ortodoncije (m/ž). Oglas ostaje aktivan do 26. listopada.

Decathlon, jedan od najvećih lanaca sportskom opremom, traži energične zaljubljenike u sport za poziciju Voditelja odjela (m/ž), koji će predano raditi na promociji tvrtkine vizije i ''omogućiti zadovoljstvo i pogodnosti sporta dostupnim svima". Novim kolegama nude fleksibilno radno vrijeme, slobodna dva dana tjedno, različite edukacije, razvoj i napredovanje te rad u pozitivnom i opuštenom radnom okruženju. Svoj životopis im pošalji do 21. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:07