mojposao

Ovog tjedna zapošljavaju Uboss AB, DRACO, EUROPA 92...

Jedna ponuda uključuje plaćeni put u Švedsku, trinaestu plaću, plaćen smještaj, mogućnost napredovanja do mjesta voditelja projekata i plaću sukladnu švedskom standardu
 Niksa Stipanicev/Cropix

DRACO, vodeći proizvođač hidroizolacija u Hrvatskoj, zbog intenzivnog razvoja poslovanja ima potrebu za pojačanjem na poziciji Digital Copywriter (m/ž). Opis posla uključuje izradu pisanih sadržaja za digitalne medije i osmišljavanje Google, Facebook, LinkedIn i Instagram, oglasa, a novim kolegama nude iznadprosječno visoku plaću, ugodnu radnu atmosferu, priliku za osobni razvoj te rad u stabilnoj i uspješnoj firmi. Oglas ostaje aktivan do 24. studenog.

Smatraš da brojke govore više od tisuću riječi? Voliš stabilnost uredskog posla? Analitična si i organizirana osoba? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto Računovođa (m/ž) u tvrtki Optika Anda. Zaposli se u jednom od vodećih lanaca optike u Hrvatskoj, koji već 20 godina stoji na radaru svih ljubitelja sunčanih naočala i drugih pomagala za vid. Nude ti mogućnost profesionalnog razvoja u uspješnoj tvrtki sa snažnom ekspanzijom.

Švedska građevinska firma Uboss AB zapošljava Montera Suhe Gradnje – knaufera (m/ž). Traže odgovorne i savjesne kandidate, koji posjeduju minimalno 3 godine relevantnog radnog iskustva. Njihova ponuda uključuje plaćeni put u Švedsku, trinaestu plaću, plaćen smještaj, mogućnost napredovanja do mjesta voditelja projekata i plaću sukladnu švedskom standardu. Rok za prijavu na oglas ističe 25. prosinca.

Kamgrad d. o. o. je međunarodna tvrtka koja se nakon 40 godina marljivog rada i kontinuiranog razvoja može pohvaliti izvođenjem različitih radova iz segmenta visokogradnje i prateće niskogradnje. S ciljem dodatnog osnaživanja postojećeg tima, koji broji više od 700 zaposlenika, tvrtka zapošljava na poziciji Referent za financije (m/ž). Uz poticajna primanja i rad u renomiranoj kompaniji, nude ti i kontinuirano ulaganje u edukaciju i profesionalni razvoj.

Europa 92 , glavni uvoznik i distributer poznatih brandova Mustang, Lee, Wrangler, Scotch&Soda, Redskins, Broadway, AD Twenty i LTB, zbog širenja prodajne mreže traži kandidate za radno mjesto Regionalnog voditelja maloprodaje (m/ž). Dinamično radno okruženje, mogućnost rasta i napredovanja, stimulativna primanja u skladu s ostvarenim rezultatima i samostalnost u radu su dio njihove ponude. Javi im se do 11. prosinca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. studeni 2021 09:25