MojPosao

Ovog tjedna zapošljavaju Blitz, Trenkwalder, MB Plan...

Uz MojPosao pokreni karijeru u pravom smjeru!

Trenkwalder, vodeća tvrtka posvećena pružanju kadrovskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi, traži iskusne osobe za sljedeća radna mjesta: Tesar (m/ž), Zidar (m/ž) i Armirač (m/ž). Novim kolegama nude rad u motivirajućoj radnoj okolini i uglednoj građevinskoj firmi, korektnu plaću te osiguran smještaj i topli obrok. Prethodno radno iskustvo na istim poslovima je nužno, a prednost pri zapošljavanju imat će motivirani i savjesni kandidati. Javi im se do 18. siječnja.

Tvrtka za graditeljstvo, projektiranje, stručni nadzor i vođenje projekata MB Plan zapošljava na pozicijama: Ovlašteni inženjer građevinarstva/nadzorni inženjer/voditelj projekata (m/ž) i Ovlašteni arhitekt/nadzorni inženjer/voditelj projekata (m/ž). Njihova ponuda uključuje rad u kvalitetnom i mladom timu stručnjaka, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja i usavršavanja te korištenje službenog automobila i mobitela. Na oglase se možeš prijaviti do 24. veljače.

Društvo Blitz je prisutno na regionalnom tržištu od 1992. godine te je vodeći distributer filmova u Hrvatskoj. Njihove najveće prednosti u odnosu na konkurenciju su dugogodišnje iskustvo, poticanje inovacija, ulaganje u osobni razvoj djelatnika, entuzijazam i jasna razvojna strategija. U to se možeš uvjeriti prijavom na oglas za radno mjesto: Referent u računovodstvu (m/ž). Opis posla uključuje unos i knjiženje ulaznih i izlaznih računa, plaćanje dobavljačima, obračun amortizacije te pripremu za obračun plaća. Oglas ostaje aktivan do 22. siječnja.

Quehenberger logistics, međunarodna tvrtka sa sjedištem u Strasswalchenu u blizini Salzburga, profilirala se kao sveobuhvatni pružatelj usluga transporta i logistike u čak 19 zemalja. Tvrtka je u potrazi za Radnikom u skladištu/viličaristom (m/ž) kojem nude početnu neto plaću od 4.200 do 5.000 kuna, dva slobodna dana tjedno, mogućnost stalnog zaposlenja te naknadu za prekovremeni rad. Zainteresirani kandidati moraju imaju položen ispit za upravljanje viličarom, a rok za prijavu ističe 12. veljače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:22