Szepy
mojposao

Novu godinu dočekaj s novim poslom u džepu!

Ovog tjedna zapošljavaju Stanton Chase, Comysto Reply, Softcon...
Piše: Novac.hrObjavljeno: 24. prosinac 2020. 18:03

Posjeduješ 5 ili više godina profesionalnog iskustva u ulozi pravnika? Odlično poznaješ trgovačko ili ugovorno pravo? Možeš se pohvaliti izvrsnim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama? Ne traži dalje, jer idealan si kandidat za radno mjesto Pravni savjetnik (m/ž) u tvrtki Stanton Chase. Opis posla uključuje savjetovanje lokalnog pravnog odjela, pravna istraživanja i praćenje promjena u važećim i relevantnim zakonskim propisima te razvoj rješenja za složena pravna pitanja. Na oglas se možeš prijaviti do 14. siječnja.

Želiš li raditi na cutting-edge tehnologijama? Za respektabilne njemačke klijente? U agilnom timu profesionalaca? Imamo rješenje! Tvrtka Comysto Reply zapošljava na sljedećim pozicijama - Software Engineer - JavaScript/TypeScript (m/ž), DevOps / Cloud Engineer (m/ž), Software Engineer - Java / JVM (m/ž). Nude ti mogućnost rada od kuće, klizno radno vrijeme, 30 dana godišnjeg odmora, besplatne poduke njemačkog jezika i sezonske teambuildinge. Javi im se do 17. siječnja.

U Istarskoj kreditnoj banci Umag d.d. kontinuirano rade na razvoju poslovanja i angažiranju kvalitetnog stručnog osoblja, stoga te pozivaju da im se pridružiš na poziciji: Referent za odobravanje plasmana (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju imati završen diplomski studij, odnosno VSS ekonomskog smjera, poznavati talijanski i engleski jezik, a prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je poželjno, ali nije uvjet. Rok za prijavu na oglas ističe 30. prosinca u ponoć.

Softcon, inovativna tvrtka koja se bavi razvojem softverskih rješenja i usluga temeljenih na tehnologiji otvorenog koda zapošljava u Varaždinu, i to Junior/Mid Java Developera (m/ž). Pored ugovora na neodređeno, tvrtka ti nudi atraktivne nagrade za rad, 13. plaću, ravnotežu između poslovnog i privatnog života, kontinuirano obrazovanje i profesionalni razvoj, mogućnost rada od kuće te rad u opuštenoj atmosferi. Zvuči zanimljivo? Javi im se do 1. siječnja.

Teximp d.o.o., vodeća međunarodna trgovačka tvrtka specijalizirana za prodaju i usluge CNC strojeva, mjernih uređaja, inženjerskog softwarea, alata i opreme, zapošljava Voditelja financija i računovodstva (m/ž). Ako želiš raditi u inovativnoj i poticajnoj sredini te ostvariti osobni i profesionalni razvoj, Teximp je pravo mjesto za tebe! Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s položenim ispitom za samostalnog računovođu i iskustvom u radu sa softwerom SAGE. Javi im se do 4. siječnja.

Linker
06. svibanj 2021 10:01