mojposao

Novosti s tržišta rada: Ovog tjedna zapošljavaju APS Holding, Stanton Chase, AWT International...

Novac.hr u suradnji s portalom MojPosao i ovog vam tjedna donosi atraktivnu ponudu slobodnih radnih mjesta
 South_agency

Međunarodna financijska grupa APS Holding, koja pruža usluge naplate duga, osiguranja i upravljanja imovinom u srednjoj i jugoistočnoj Europi, traži nove članove tima za podružnicu APS Hrvatska. Tvrtka zapošljava na poziciji Corporate Recovery Specialist (m/ž), a njihova ponuda uključuje fleksibilno radno vrijeme, 5 dodatnih dana godišnjeg odmora nakon 1 godine staža u kompaniji, izgradnju karijere u uspješnom okruženju i bonuse temeljene na učinku. Javi im se do 29. listopada.

AWT International d.o.o., jedan od vodećih distributera robe široke potrošnje raspisuje natječaj za radno mjesto: Vozač-dostavljač (m/ž). Opis posla podrazumijeva odgovornost za poslove dostave robe od skladišta do kupca i brigu o vozilu i opremi, a zainteresiranim kandidatima, koji moraju posjedovati radno iskustvo na sličnim poslovima te vozačku dozvolu C kategorije, tvrtka nudi redovita i stimulativna primanja, stalan posao i mogućnost napredovanja. Oglas ostaje aktivan do 27.listopada.

Stega tisak punih 25 godina svojim zadovoljnim klijentima pruža vrhunsku uslugu i kvalitetu u proizvodnji tiskarskih materijala, a svojim djelatnicima omogućuje perspektivno i motivirajuće radno okružje. U to se možeš uvjeriti ako se do 27. listopada prijaviš na jedan od sljedećih oglasa za slobodna radna mjesta: Grafičar u grafičkoj doradi – pripravnik (m/ž), Offset strojar (m/ž) i Grafičar za rad na strojevima u grafičkoj doradi (m/ž).

Harburg-Freudenberger Belišće d.o.o. član je poznate Possehl Grupe. Kao svjetski priznati tehnološki lider u svojem području, tvrtka dizajnira i gradi komponente i proizvodne pogone za industriju gume i jestivog ulja u raznim pogonima širom svijeta. Kako bi osnažili svoj tim, traže iskusne i kreativne HR Menadžere (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje razvijanje i provođenje HR strategije, upravljanje tvrtkinim selekcijskim procesima te razvoj ljudskih resursa unutar kompanije. Svoj životopis im pošalji do 27. listopada.

Tvrtka Stanton Chase, prestižno međunarodno i rastuće osiguravajuće društvo, traži Glavnog direktora prodaje (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje osmišljavanje promotivnih aktivnosti za promociju tvrtkinog branda, uspostavljanje izvrsnih dugoročnih odnosa s potencijalnim i postojećim kupcima te vođenje velikog internog prodajnog tima. Idealan kandidat posjeduje od 7 do 10 godina relevantnog radnog iskustva, vrhunske analitičke vještine i timski je igrač. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 7. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 23:26