Restrukturiranje

Nova uprava: Gianni Rossanda i Denis Rabar sljedećih pet godina vodit će Uljanik

Denis Rabar početkom veljače imenovan je na mjesto direktora Brodogradilišta
Gianni Rossanda
 Tea Cimas / HANZA MEDIA

Nadzorni odbor Uljanika donio je jučer odluku o novoj upravi koju čine Gianni Rossanda, dosadašnji predsjednik uprave i Denis Rabar, direktor Uljanik Brodogradilišta, objavljeno je na službenim stranicama Zagrebačke burze.

Dosadašnjoj upravi u kojoj su, uz Rossandu, članovi Marinko Brgić i Veljko Grbac mandat ističe 27. travnja. Mandat nove uprave koju će činiti Rossanda i Rabar kreće teći 28. travnja i trajat će pet godina. Nadzorni odbor time je odlučio da će ovaj dvojac voditi tvrtku kroz proces restrukturiranja.

Inače, Denis Rabar početkom veljače imenovan je na mjesto direktora Brodogradilišta. Rabar je diplomirani inženjer strojarstva koji u Uljaniku radi od 1997. godine, a na mjestu direktora zamijenio je Silvana Kranjca, koji zbog zdravstvenih razloga u unazad godinu dana nije bio u mogućnosti obavljati tu funkciju.

"Imenovanje novog direktora početak je procesa reorganizacije i unapređenja ukupnog brodograđevnog procesa na lokaciji Pula, a s ciljem kvalitetne pripreme za program restrukturiranja", poručili su tada iz Uljanika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. svibanj 2024 04:15