Promjene na vrhu

Nikola Kovačević novi direktor Holcimove tvornice Koromačno

Dosadašnji direktor tvornice cementa u Koromačnu, Dalibor Fable, preuzima odgovornost voditelja industrijskih digitalnih aplikacija za Klaster Srednje Europe
 holcim.hr

Poziciju direktora tvornice u Koromačnu, nakon 15 godina rada unutar Holcim Grupe i bogatog tehničkog iskustva, preuzima Nikola Kovačević. Nakon Croatia Airlinesa Kovačević je 2005. godine prešao u Holcimov ured u Beču, kao asistent regionalnom tehničkom direktoru, nakon čega je od 2007. do 2010. radio kao voditelj održavanja u centru zajedničkih usluga za tvornice Holcima Istočna Europa. Od 2010. do 2015. u Holcimu Slovačka radi kao voditelj održavanja, nakon toga tri godine kao tehnički direktor u Holcimu Libanon, dok je prije povratka u Hrvatsku radio kao savjetnik u odjelu koji pruža tehničke usluge u svim Holcimovim tvornicama u Europi.

Dosadašnji direktor tvornice cementa u Koromačnu, Dalibor Fable, preuzima odgovornost voditelja industrijskih digitalnih aplikacija za Klaster Srednje Europe. Klaster obuhvaća Holcimovo poslovanje u Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj, a Fable je zadužen osigurati maksimalno korištenje industrijskih aplikacija u radu tvornica. Fable ima višegodišnje iskustvo kao procesni inženjer, voditelj proizvodnje te direktor tvornice cementa u Koromačnu, kao i trogodišnje iskustvo uvođenja sustava za automatsko upravljanje u zemljama istočne Europe. Dalibor Fable će koordinirati uvođenje programa Industry 4.0 / Plant of Tomorrow program s fokusom na prediktivno održavanje, kvalitetu i proces.

Holcim Hrvatska je dio LafargeHolcim Grupe, koja zapošljava 70.000 radnika u više od 70 zemalja diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:49