Promjena na vrhu

Nikica Škunca novi je predsjednik Uprave IN2 grupe, Katarina Šiber Makar ušla u NO

Nikica Škunca dolazi u IN2 s Nove TV, gdje je posljednjih desetak godina bio na poziciji direktora poslovne jedinice interneta i novih medija
Nikica Škunca
 IN2 Grupa

Početkom veljače Nikica Škunca preuzima poziciju predsjednika Uprave IN2 grupe. Uz poziciju u Nadzornom odboru IN2, dosadašnja predsjednica Uprave Katarina Šiber Makar preuzima i poziciju Senior Vice President for Business Development u tvrtki Aquila Software, matičnoj tvrtki IN2 grupe, članici grupe kanadske kompanije Constellation Software Inc.

Nikica Škunca dolazi u IN2 s Nove TV, gdje je posljednjih desetak godina bio na poziciji direktora poslovne jedinice interneta i novih medija. Karijeru je započeo u Hrvatskom telekomu, u kojem je na raznim pozicijama proveo više od 10 godina, baveći se razvojem proizvoda te predvodeći timove i odjele istraživanja i razvoja ICT poslovanja. Dvadeset godina na vodećim pozicijama u ovim dvjema tvrtkama donijelo mu je veliko iskustvo u poslovima upravljanja, strateškog planiranja, ulaganja, razvoja timova, poslovne transformacije, razvoja proizvoda i softvera, projektnog upravljanja te marketinga.

„S obzirom na to da se moje obrazovanje i velik dio karijere vežu uz IT industriju, osobito me veseli prilika pridružiti se IN2 grupi, kompaniji koja je regionalni lider u razvoju softvera i digitalnih rješenja. Vjerujem da iskustvo i znanje koje donosim može značajno doprinijeti daljnjem rastu i razvoju kompanije“, rekao je Nikica Škunca.

IN2 Grupa
Katarina Šiber Makar

Dosadašnja predsjednica Uprave Katarina Šiber Makar preuzima globalnu poziciju Senior Vice President for Business Development Aquila Softwarea koja uključuje akvizicije, internacionalizaciju poslovanja i ulazak u nove poslovne segmente, kao i funkciju članice Nadzornog odbora IN2 grupe. Prije nego je preuzela upravljanje u IN2 grupi bila je članica Uprave ove kompanije, a ranije je iskustvo gradila u različitim industrijama, od farmaceutike do telekomunikacija, vodeći timove u Hrvatskoj, Europi i SAD-u.

„Nikica je pravi izbor za daljnju fazu rasta i razvoja kompanije. Sigurna sam da će s velikim žarom i uspješno nastaviti ostvarivanje planova koje smo zacrtali u srednjem i duljem roku te donijeti novu snagu i svježu perspektivu našem poslovanju i našem timu. Veselim se svom nastavku rada uz IN2, ali i novim, globalnim izazovima”, rekla je Katarina Šiber Makar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:49