SEDMOG TRAVNJA

NEUSPJEH KAO DIO USPJEHA Međunarodna komora mladih Zagreb organizira konferenciju za mlade poduzetnike, ali i sve zainteresirane

Ilustracija
 Međunarodna komora mladih Zagreb

U okviru ciklusa poslovnih konferencija Hrvatski lideri 2.0 koje provodi Međunarodna komora mladih Zagreb, 07. travnja 2018. godine s početkom u 10:00 sati u Europskom domu održat će se poslovna konferencija ― 'Neuspjeh kao dio uspjeha'. Konferencija je namijenjena mladima, poduzetnicima, profesionalcima ali i svima zainteresiranima koji žele doznati kako i na koji način pobijediti strah od neuspjeha i pretvoriti ga u snažno pokretačko gorivo.

Svoja iskustva s neuspjehom prisutnima će približiti poslovni ljudi poput: Gordana Kožulja, konzultanta i menadžera iz kompanije Deloitte Hrvatska, Daniela Ackermanna, suosnivač digitalne full-service agencije Degordian, Luke Abrusa, suosnivač agencije Five za mobilni dizajn i razvoj, Ivane Šoljan, suosnivačice i voditeljice coworking spacea HUB 385 te Tanje Džido, poduzetnice i osnivačice portala Shhhefica. Konferencijom se želi demistificirati neuspjeh koji je još uvijek tabu tema o kojoj se nerado govori u našem društvu, osobito u poslovnoj zajednici.

Teške poslovne situacije nas tjeraju da se promijenimo, prilagodimo i nešto naučimo, zbog čega je neuspjeh sastavni dio svake priče o uspjehu što ga u suštini čini svojevrsnim saveznikom na putu do uspjeha. Upravo iz tog razloga ova poslovna konferencija ima za cilj ohrabriti mlade, poduzetnike početnike, profesionalce ali i podići ukupnu svijesti društva o neuspjehu kao ključnom koraku na putu do uspjeha.

Više informacija možete vidjeti na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:28