Tražite posao?

Na jednom od najmanjih otoka traži se trgovac! Nude sigurnu plaću i dvosobni stan

Ostanu li mještani bez trgovine u pitanju će biti opstanak cijelog otoka
Ilustracija
 Arhiva Hazna Media

U moru sezonskih i stalnih poslova koji se nude na našim otocima ovih dana pojavio se i oglas za posao na Sestrunju, jednom od najmanjih i najljepših naseljenih otoka zadarskoga arhipelaga, koji administrativno pripada Općini Preko.

Ovog puta traže trgovca/trgovkinju koji bi bili voljni raditi u trgovini mješovite robe koja je smještena na Prisligu, središtu svih zbivanja toga maloga mjesta, piše portal Naši škoji.hr.

Ujedinjeni u Mjesnom odboru i Udruzi Estium, traže osobu željnu 'avanture' svjesni toga da je dolazak na mali otok, na kojemu zimi zna biti tek desetak stanovnika, upravo to – avantura.

A uvjeti za rad i život na Sestrunju bolji su nego u mnogim mjestima na kopnu. Osim sigurne plaće, trgovac/trgovkinja na korištenje će dobiti dvosobni stan koji je prije dvije godine u nekadašnjoj školskoj zgradi kompletno uredila i renovirala Općina Preko.

Za sve informacije i preporuke Sestrunjci su dostupni na mail adresi Mjesnog odbora Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na službenom Facebook profilu otoka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:29