Imenovanje

Matija Matea Stojić nova je izvršna direktorica Poliklinike Mazalin

Matija Matea Stojić
 Privatni album

Matija Matea Stojić nova je izvršna direktorica Poliklinike Mazalin, privatne zdravstvene ustanove za ginekologiju i radiologiju - ultrazvučnu dijagnostiku. Poliklinika, koja je s radom počela 2011. godine kao ginekološka ordinacija, u posljednje je dvije godine proširila svoj medicinski tim i pacijentima ponudila dodatne medicinske usluge, što je rezultiralo povećanom potražnjom i većim brojem pregleda, točnije s rastom višim od 30 posto.

Matija Matea Stojić karijeru je započela još u studentskim danima, u L’Orealu u odjelu ljudskih resursa, zatim u Addecu nakon kojeg je tri godine radila u međunarodnoj humanitarnoj organizaciji.

- Vidim puno potencijala u zdravstvenom sektoru, a posebno sam strastvena u ovom poslu jer ima višu svrhu – pomaganje drugima, a to mi je jedan od glavnih životnih ciljeva. Pozicija izvršne direktorice stoga je velika odgovornost, no otvara i puno mogućnosti, kao što je podizanje standarda zdravstvenih usluga u Hrvatskoj - kazala je Matija Matea Stojić kojoj je želja dodatno ojačati, proširiti i razvijati Polikliniku.

Poliklinika Mazalin upravo je nabavila i novi ginekološki ultrazvučni aparat Voluson S8 BT18 tvrtke General Electric Healthcare. Riječ je o najmodernijoj ultrazvučnoj tehnologiji za ginekološke i trudničke preglede zahvaljujući kojoj se mogu puno brže dijagnosticirati i preciznije pratiti razne dijagnoze.

- Voluson S8 nudi izniman prikaz 2D/3D/4D slike uz najvišu kvalitetu, brzinu i jednostavnost. Time se omogućuje bolji balans kvalitete pregleda i investiranog vremena pacijentica, što u današnje vrijeme ne bi smjelo biti pitanje kompromisa - ističu iz Poliklinike Mazalin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:27