Mali biser luksuza u središnjoj Istri bit će novi boutique hotel s pet zvjezdica, koji se uoči teniskog ATP turnira u Umagu otvara nekoliko kilometara od Buja u smjeru Krasice. Raspršeni hotel San Canzian sa 25 smještajnih jedinica, nalik malom selu, otvara Leopold Botteri, nekadašnji novinar Slobodne Dalmacije te začetnik maslinarske zadruge Brachia i tvrtke Uje, koja je poznati i priznati brend delikatesa u Hrvatskoj, ponajviše ekstra djevičanskog maslinova ulja s Brača. Leo je, naime, s partnerima Sinišom Šareom, zagrebačkim poduzetnikom i osnivačem Wine and Gastro akademije koja je godinama djelovala u Centru Kaptol, i Bojanom Luncerom, nekadašnjim članom uprave svjetskoga Lidla, odlučio u srcu gastronomskog carstva Istre otvoriti mali ljupki hotel, vrijedan četiri mil...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....